Büntetőkkel az Activé lett a kupa

Telt ház előtt zajlott a komáromi sportcsarnokban a hetényiek R-MAX CUP-ája. A nívós teremfocitornát megérdemelten nyerte meg a komáromi Activ. A VI. Meva Liga listavezetője a döntőben büntetőrúgásokkal kerekedett felül a tavalyi győztes szentpéteriek ellen.Komárom.

Telt ház előtt zajlott a komáromi sportcsarnokban a hetényiek R-MAX CUP-ája. A nívós teremfocitornát megérdemelten nyerte meg a komáromi Activ. A VI. Meva Liga listavezetője a döntőben büntetőrúgásokkal kerekedett felül a tavalyi győztes szentpéteriek ellen.

Komárom. Nem indult akadálymentesen a mérkőzéssorozat, hiszen az ekeliek játékoshiányra hivatkozva szinte az utolsó percekben mondták le a részvételt. A szervezők homlokán csak akkor simultak ki a ráncok, amikor a búcsiak – mentve a menthetőt – beugrottak az V. liga keleti csoportjának második helyén telelő csallóköziek helyett. A rendezők azonban még mindig nem nyugodhattak meg maradéktalanul, a torna napján újabb hidegzuhany érte őket. Nem egész egy órával a kezdőrúgás előtt a csapatokat hét lakatra zárt sportcsarnok fogadta. Kisvártatva azonban meglett a kulcs. Később aztán csak csupa remek dolog történt.

„A nézők kellemesen meglepődtek a hidaskürtiek teljesítményén, akik a galántai területi bajnokság végén bukdácsolnak. A csoportmérkőzéseken alaposan megizzasztották vetélytársaikat, de a folytatásban óvatosabb tempóra kapcsoltak. Az Activ végig higgadt, egyenletes focit mutatott be, vesztett pont nélkül jutott be a döntőbe, tizenhét gólt rúgott és mindössze kettőt kapott. Igazán senki sem irigyelheti tőlük a végső sikert” – nyomatékosította észrevételeit Svarba Ferenc főszervező, a hetényiek klubalelnöke.

A marcelházaiakat dobbal kísérte el a kemény mag, de az ógyallaiak sem panaszkodhattak, őket is népes szurkolósereg buzdította. A meccsek így remek hangulatban zajlottak, potyogtak a gólok, és mindenki elégedett volt.

„Szép napunk volt, hátul Poldauf Richárd kapus remekelt, elöl pedig gólvágónk, Horváth Lajos jeleskedett. Minden részletre odafigyeltünk, elsősorban a taktikai fegyelemnek és jó erőnlétünknek köszönhetjük az elsőségünket. A döntőben ugyan jobbak voltak a szentpéteriek, ám a szerencse mellénk állt” – nyilatkozta lapunknak Zdenko Kršteňanský, a tornagyőztes Activ edzője.

Tornatények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?