Büntetők döntöttek

Zselíz. Drámai csatában, büntetőrúgásokkal védte meg tavalyi elsőségét a komáromi csapat a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnoksága kispályás teremlabdarúgó-tornáján. „A két legjobb együttes találkozott a fináléban.

Zselíz. Drámai csatában, büntetőrúgásokkal védte meg tavalyi elsőségét a komáromi csapat a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnoksága kispályás teremlabdarúgó-tornáján. „A két legjobb együttes találkozott a fináléban. Színvonalas összecsapáson még a hosszabbítás sem hozott döntést, végül a szerencse a komáromiak mellé szegődött, pontrúgásokkal ők nyerték a sportszerű légkörben zajlott mérkőzéssorozatot” – mérlegelte a történteket Duchoň Gábor főszervező, a zselízi gimnázium testnevelő tanára.

Nyolc csapat részvételével két csoportban kezdődtek a küzdelmek. Eredmények – A: Komárom–Somorja 4:2, Pozsony–Érsekújvár 2:0, Komárom–Pozsony 2:1, Somorja–Érsekújvár 9:1, Komárom–Érsekújvár 2:1, Pozsony–Somorja 0:1. B: Galánta–Ipolyság 0:1, Zselíz–Dunaszerdahely 2:1, Galánta–Dunaszerdahely 3:4, Ipolyság–Dunaszerdahely 2:0, Ipolyság–Zselíz 2:1, Zselíz –Galánta 0:0. Az elődöntőben: Komárom–Zselíz 3:0, Somorja–Ipolyság 2:3. A 3. helyért: Somorja–Zselíz 3:2, Döntő: Komárom– Ipolyság 1:1 – hosszabbítás után, büntetőkkel: 2:1. A sorrend: 1: Komárom, 2. Ipolyság, 3. Somorja, 4. Zselíz, 5. Pozsony, 6. Dunaszerdahely, 7. Érsekújvár, 8. Galánta. Az 5.-8. helyen büntetőkkel döntötték el a sorrendet. A győztes csapat: Németh Péter, Nagy Richárd, Nagy János, Molnár Attila, Vyšehradský Attila, Pintér Ernő, Toma Norbert, Csóka Tibor, Berkes Kornél, Polgár Csaba, Csintalan Péter, Molnár Igor. Felkészítő tanár: Hengerics Péter. A torna gólkirálya: Kulich Marián (Somorja) 8 találattal, a legjobb kapus: Bednárik Attila (Zselíz) és legjobb mezőnyjátékos: Róm Tibor (Ipolyság). (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?