Brit Nagydíj - Teltházas lehet az idei verseny Silverstone-ban

Forma-1

A brit kormány és a Forma-1-es világbajnokság irányítóinak csütörtöki bejelentése szerint telt ház előtt versenyezhet a mezőny a július közepén sorra kerülő Brit Nagydíjon, Silverstone-ban.

A koronavírus-járvány előtt megrendezett legutóbbi F1-es hétvégén három nap alatt 351 ezer néző volt jelen a legendás versenypályán, a vasárnapi francia futamot pedig 141 ezren nézték végig a lelátókról.

A címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamilton hazai futamának otthont adó Silverstone tavaly két versenyt is rendezhetett, de a pandémia miatt egyiken sem lehettek jelen a szurkolók.  

Az idei Brit Nagydíjra a július 16-18-i hétvégén kerül sor.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?