Brazil légiós a DAC-ban

Dunaszerdahely. Emberemlékezet óta nem szerepelt olyan gyengén a DAC futballcsapata, mint ősszel. A szebb napokat látott együttes csupán a 11. helyen várja a II. liga folytatását. Nem csoda, hogy nagy az elégedetlenség a klub háza táján.

Dunaszerdahely. Emberemlékezet óta nem szerepelt olyan gyengén a DAC futballcsapata, mint ősszel. A szebb napokat látott együttes csupán a 11. helyen várja a II. liga folytatását. Nem csoda, hogy nagy az elégedetlenség a klub háza táján. Várhatóan jelentős változások lesznek a játékoskeretben, jelenleg több labdarúgót tesztelnek.

Valószínűleg tavasszal sárga-kék mezben szerepel majd a 22 esztendős brazil Ferreira. A technikás támadó – októberben kétéves szerződést kötött a nagyszombatiakkal – a tervek szerint vendégjátékosként erősítené a csallóközieket. Sikeres volt a a dél-amerikai légiós bemutatkozása: két előkészületi találkozón két gólt szerzett. Két aranyosmaróti futballistát is szívesen látnának, a védő Michalíkot és a középpályás Šelmecit. A párkányi Smatana és az érsekújvári Lipovský iránt is érdeklődnek a dunaszerdahelyiek. Mivel jó a kapcsolatuk a nagyszombatiakkal, könnyen lehet, hogy az élvonalbeli tapasztalatokkal rendelkező Bestvina és Tóbl is a DAC-ban folytatja pályafutását.

Milan Kráľ távozik (Bánovce), Horochonič (B. Bystrica) és Szórád (Martin) vendégjátéka december végén lejár, még nem dőlt el, hogy mennek vagy maradnak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?