Bordatörésekkel megúszta

Vágsellye/Poľný Kesov. Eléggé nehézkesen mozgott a szombati, vágsellyei I. ligás labdarúgó-mérkőzés előtt Farkas Géza, a kassai fakó vezetőedzője. Megkérdeztük az ötvenkilenc esztendős mestert, mi az oka a sántikálásának.
„Ne is kérdezze. Tegnap szinte újra születtem.

Vágsellye/Poľný Kesov. Eléggé nehézkesen mozgott a szombati, vágsellyei I. ligás labdarúgó-mérkőzés előtt Farkas Géza, a kassai fakó vezetőedzője. Megkérdeztük az ötvenkilenc esztendős mestert, mi az oka a sántikálásának.

„Ne is kérdezze. Tegnap szinte újra születtem. Pénteken délután érkeztünk Poľný Kesovba, ugyanis hagyományosan ott töltjük az éjszakát a vágsellyei bajnokik előtt. A vacsora után a szakmai stáb tagjaival sétálni mentünk a faluba – eleveníti fel a történteket a kassai Lokomotíva egykori kiváló középpályása. – Egyszer csak látjuk, hogy valamilyen modern gépkocsi iszonyatos sebességgel közeledik felénk. Nem messze tőlünk felborult, s kiszámíthatatlanul pergett, ahányan voltunk annyifelé ugrottunk. Engem sajnos eltalált, s a lökéstől átrepültem egy kerítésen. Szerencsére, az ijedtségen kívül bordatöréssel és zúzódásokkal megúsztam” – mondta lapunknak a tapasztalt szakvezető, aki több évet töltött edzőként Cipruson.

Később hozzátette: „Ittas volt az eszeveszetten száguldozó gázoló, aki súlyosabb sérülés nélkül szállt ki a járműjéből. Még jó, hogy nem tartott velünk az egész csapat, mert akkor biztosan tragikusan végződött volna a péntek esti séta” – fejezte Farkas Géza. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?