Bokszgála Bejrútban(?)

Honolulu. A hawaii rendőrség nyomozást indított a profi ökölvívás botrányhősének tartott Mike Tyson ellen. A nehézsúlyú amerikai sztárt ismét nemi erőszakkal gyanúsítják.

Honolulu. A hawaii rendőrség nyomozást indított a profi ökölvívás botrányhősének tartott Mike Tyson ellen. A nehézsúlyú amerikai sztárt ismét nemi erőszakkal gyanúsítják. A hatóság azután kezdett vizsgálódni, hogy egy 38 éves nő bejelentette: a profi amerikaifutball-liga szombati, Honoluluban rendezett idényzáró mérkőzése után Tyson megtámadta és erőszakoskodott vele. Az eset állítólag akkor történt, amikor a hölgy autogramot akart kérni tőle.

A bokszoló egyik képviselője elismerte, hogy a volt világbajnok ott volt az Aloha-stadionban, de csak 10-15 percig maradt, mert a szurkolók „kitüntető figyelme” zavaró volt számára.

Tysont 1992-ben hat év börtönbüntetésre ítélték az amerikai színes bőrű szépségkirálynő, Desiree Washington megerőszakolásáért, majd három év után jó magaviselete miatt szabadon engedték. Tavaly ismét hasonló vádat hoztak fel ellene, de végül nem bizonyosodott be a bűnössége.

* Egy liverpooli mérkőzésszervező szerint Bejrútban kellene megrendezni a Lennox Lewis–Mike Tyson profi nehézsúlyú ökölvívó-világbajnoki összecsapást. „A múlt héten Libanonban jártam egy küldöttséggel, és úgy gondolom, Bejrút ideális helyszín lenne – mondta John Hyland. – Nagyszerű kapcsolataink révén meg tudnánk szervezni a találkozót.” Hyland tervei szerint a 60 ezer férőhelyes bejrúti labdarúgó-stadionban lépne ringbe a Boksz Világtanács (WBC), valamint a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) brit bajnoka és az egykori világelső Tyson. Kettőjük csatáját eredetileg Las Vegasban rendezték volna meg április 6-án, de a sajtótájékoztatón kitört verekedés miatt Nevada állam sportbírósága nem adta meg Tysonnak a versenyengedélyt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?