Blatná na Ostrove–Holice na Ostrove (területi bajnokság, Dunaszerdahely, I. osztály)

<p>A faluszomszédok ma délután (17.30) zajló presztízscsatáján a középmezőnyben (6.) tanyázó gelleieknek ugyan képzettebb futballistáik vannak, de az elszántság a végeken (14.) kullogó sárosfaiak javára billent(het)i a mérleg nyelvét.</p>

Nagy Jaroslav sárosfai edző:

A végéhez közeledő évadban egy hete először nyertünk idegenben. A nagyszarvai zsákmány értékét hatványozza, hogy a hozzánk hasonlóan kiesőjelölt hazaiakat ezzel megelőztük a tabellán. Remélem, a siker lökést ad a fiúknak, és a gellei akadályt is sikerrel vesszük. A mai meccsen nem számíthatok a sérült Vidára.

Jákli Zoltán gellei klubelnök:

A háromesélyes derbin nem állhat csatasorba a négy sárga lap miatt eltiltással sújtott Puha Imre, Gyurkovics Norbert pedig lagzi miatt nem tart velünk. Sipos és Szerda sérüléssel bajlódik, a héten egyéni edzésekkel készült. Legutóbb legyőztük a bajnokjelölt királyfiakarcsaiakat, s a szomszédokhoz is zsákmányért megyünk.

 

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?