BL-selejtezők: Weiss szerint a szlovén bajnok más szint, mint a Sztruga

slovan

A szlovén bajnok Celje labdarúgógcsapata jelenti a következő akadályt a Slovan számára a BL-selejtezőben. Az első meccset szerdán 20.15-től játsszák Szlovéniában.

A Slovan magabiztosan jutott tovább az első fordulóból, oda-vissza legyőzte az északmacedón bajnok Sztrugát. A Celje elleni párharc már komoly téttel bír, a győztes a legrosszabb esetben is a Konferencialiga főtáblájára kerül.

A szlovén együttes nem számít rutinosnak a nemzetközi porondon, bár tavaly már csak egyetlen lépcsőfok választotta el őket a KL-főtáblától. A Celje legnagyobb értéke a szlovén válogatott védő Zan Karnicnik, aki a németországi Eb-n mind a négy mérkőzést végigjátszotta. Nagy veszélyt jelent majd a Slovan kapujára Aljosa Matko is, akit az elmúlt hetekben a pozsonyiak sikertelenül próbáltak megszerezni. A szlovén támadó tavaly 18 góllal zárt az élvonalban.

A Slovan sorozatban negyedik európai főtáblás szereplésére hajt. „Az első mérkőzésen az lesz a legfontosabb, hogy okosan játsszunk. A Celje ellen a továbbjutás a célunk, ennek megfelelő eredményt kell elérnünk. Ez a csapat viszont más szintet képvisel, mint a Sztruga” – figyelmeztetett id. Vladimír Weiss, a Slovan vezetőedzője, akinek csapatában bemutatkozhat Takáč vagy az Odensétől visszatérő Mustafic.

A játékvezető az angol Darren England lesz, a találkozót az RTVS Šport élőben közvetíti.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?