BL: kiesett a Manchester United, nyolcat lőtt a Real

<p>Nyolcat lőtt a Real, első helyről megy tovább az Atlético is, kiesett a Manchester United, nagyot hajrázott a City. Nézze meg a legjobb gólokat is.&nbsp;</p>

A labdarúgó Bajnokok Ligája első négy csoportjában kedd este tartották a záró, 6. fordulót. A játéknap után véglegesült, ki jut tovább a nyolcaddöntőbe és ki folytathatja az Európa Ligában.

Az A csoportban nem volt sok dilemma. A Real és a PSG már korábban biztosították a továbbjutásukat. A madridiak kegyetlenül szétkapták a Malmöt, nyolcat lőttek a svédeknek. CR7 mesternégyest ért el, Benzema hármat rúgott.

A másik meccsen a Paris SG sokáig szenvedett a Sahtar Donyeckkel, végül 2-0-ra verte a harmadik ukránokat.

A B csoportban viszont izgalmasan alakult a helyzet, itt még három csapat is továbbjuthatott. Végül – meglepetésre – a Manchester United járt pórul.

Az angolok vezettek Wolfsburgban, majd a németek fordítottak. A 82. percben egyenlítettek az angolok, s mivel ekkor a másik meccsen még döntetlen volt az állás, ők álltak a második helyen. Csakhogy két perccel később ismét jöttek a hazaiak és Naldo révén megszerezték a győzelmet, egyben az első helyet. A Wolfsburg második gólja egy zseniális kipasszolós helyzet után jött, nézzék:

A másik meccsen a PSV Eindhoven az utolsó percekben lőtt góllal 2-1re verte otthon a CSZKA Moszkvát - az oroszok a 76. percben vezettek, két perccel később egyenlítettek a hazaiak, és a 85. percben szerezték meg a győztes találatot. Ezzel a hollandok mentek tovább a második helyről.

A C csoportban az első helyért csatáztak a már biztos továbbjutók. Az Atlético végül 2-1-re nyert Lisszabonban a Benfica ellen, így a Real és a Barca mellett ők is az első helyről lépnek tovább. A másik meccsen a Galatasaray otthon csak döntetlenezni tudott a kazah Asztana ellen, ám ez is elég volt a harmadik hely megszerzéséhez.

A D csoportban is az első hely volt a tét. Sokáig úgy tűnt, a Juventus szerezheti meg, ám az olaszok egygólos vereséget szenvedtek Sevillában (1-0), míg a Manchester Citynek sikerült fordítania otthon a Mönchengladbach ellen. Ezzel a Borussia búcsúzott, a Sevilla folytathatja tavasszal az EL-ben. 

Eredmények:
Paris SG–Donyeck                         2-0
Real Madrid–Malmö FF                8-0
Wolfsburg–Manchester United   4-2
PSV–CSZKA Moszkva                     2-1
Benfica–Atlético Madrid               1-2
Galatasaray–Asztana                    1-1
Manchester City–Mönchengladbach  4-2
Sevilla–Juventus                             1-0

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?