BL: kiesett a Chelsea, dózerolt a Bayern

<p>Nyolc közé jutott a Bayern München és a Paris SG a BL-ben. Előbbi hétgólos zakót adott a Sahtarnak, utóbbi hosszabbításos drámában verte ki a Chelsea-t.</p>

A Real Madrid és az FC Porto után szerda este újabb két csapattal bővült a BL negyeddöntősök köre. A Bayern 0-0-s első mérkőzés után otthon fogadta a korábban kiszámíthatatlanságáról ismert Sahtar Donyecket.

A müncheni mérkőzés nagyon hamar eldőlt: az ukránok már a 3. percben emberhátrányba kerültek Kucser kiállítása miatt. A megítélt büntetőt Thomas Müller értékesítette. A félidőben kettővel ment a Bayern, amely a második játékrészben nem kímélte ellenfelét. A 7-0 csúcsbeállítást jelent: három éve pont ennyire verték otthon a kieséses fázisban a Baselt.

A londoni meccsen is korán villant a piros lap, ennek ellenére a mérkőzés drámát hozott. A Paris SG kulcsemberét, Ibrahimovocit a 31. percben állította ki a játékvezető, miután felrúgta Osart, ám a taktikus Chelsea ezután sem erőltette a támadást: a párizsi 1-1 miatt nekik a gólnélküli döntetlen is megfelelt.

A vezetést tíz perccel a vége előtt Cahill révén szerezték meg, ám a Chelsea-ből tavaly nyáron igazolt David Luiz öt perccel később egyenlített, így jöhetett a hosszabbítás.

A 96. percben a belga Hazard tizenegyesből szerzett ismét vezetést az angoloknak, ám a 10 emberrel játszó párizsiak erre is válaszolni tudtak: Thiago Silva a 114. percben egyenlített. Így idegenben lőtt több góllal a Paris SG jutott a legjobb nyolc közé a BL-ben. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?