Biztos hazai győzelem

Pozsony. Az első percektőpl kezdve fölényben futbaloztak a hazaiak. Az 5. perben Kunzo lövését fogta Poštrk, majd Drobňák sem lepte meg a vendégek portását. Negyedórányi játék után Micsovics sem volt eredményes. A Dubnica ugyan mezúnyben úgy ahogy jól játszott, de Hýll kapujára egy kivételtol eltekintve (a 17.

Pozsony. Az első percektőpl kezdve fölényben futbaloztak a hazaiak. Az 5. perben Kunzo lövését fogta Poštrk, majd Drobňák sem lepte meg a vendégek portását. Negyedórányi játék után Micsovics sem volt eredményes. A Dubnica ugyan mezúnyben úgy ahogy jól játszott, de Hýll kapujára egy kivételtol eltekintve (a 17. perceb Bruško löketét kellett a hazaik kapusának kiütnie), veszélytelen volt. A félidő derekán egy jobb oldali beadás után Lembakoali jól fordult le védújéről, de Poštrk nagy adag szerencsével hárított. Az Inter küdött, az akarással nem volt baj, de hiányzott a támadások eredményes befejezése. A 25. percben óriási gólszerzési lehetőséget szalasztott el a Bubenko-legénység: Kunzo szabadrúgását a vendégek kapusa csak kiütötte, de sem Micsovics, és sem Kratochvíl nem jutatta a labdát a hálóba. Nemsokára Czinege remekül ugratta ki Micsovicsot, aki a játékszert visszagurította a feladóhoz, de a hazaiak középpályása 12 méterről nem találta el kaput. Közvetlenül a szünet előtt a tizenhatos bal oldali részénél Petráš harcolt ki egy labdát, de átadásával Micsovics nem élt.

A második félidőt jól kezdték a sárga-feketék: Czinege jobb oldali szöglete után Suchančok fejjel megszerezte a vezetést az Internek. Két perc múlva Drobňák került Poštrk elé, de a Dubnica hálóore szögletre ütötte a labdát. Ezután a két tizenhatos között folyt a játék, a kapusok munka nélkül voltak. A 77. percben végképp eldőlt a három pont sorsa: amikor Kunzo 17 méteres szabadrúgása a kapu jobb oldalába kötött ki.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?