Biztos a visszatérésben

<p>Budapest. Talmácsi Gábor biztos benne, hogy hamarosan, egy-két versenyen belül visszatér a gyorsaságimotoros-világbajnokság mezőnyébe, és bízik menedzserében, Stefano Favaróban, aki jelenleg a hétvégi Francia Nagydíj helyszínén tárgyal a lehetőségekről.</p>

MTI-HÍR

A 125 kcm-es kategória 2007- es világbajnoka, aki idén mutatkozott be a 250 kcm-ben, pénteki budapesti sajtótájékoztatóján boncolgatta a Balatonring Teammel történt hétfői, csütörtökön bejelentett szerződésbontásának részleteit, melyre elmondása szerint legfőképp az elmúlt időszak feszültségei okozta lelki teher miatt kényszerült. „Nagyon kellemetlen szituációban vagyok, de ilyen körülmények között nem tudok biztonságosan versenyezni, ezért ez volt a legjobb döntés a mostani helyzetben. Mindig is pozitívan gondolkoztam, így most is biztos vagyok abban, hogy hamarosan megoldódik ez a helyzet. Tudom, hogy Stefano a legjobb barátom, és menedzserem megtalálja a legjobb megoldást” – mondta Talmácsi Gábor.

Az egyoldalú szerződésbontással kapcsolatban Szilágyi István ügyvéd elmondta: a Talmácsi és az Aspar Team között létrejött, 2007 decemberi megállapodásban szerepel, hogy a csapat két RSA Apriliát garantál a magyar motorosnak, márpedig a kontraktusban az egyoldalú szerződésbontás lehetőségének okai között ennek felrúgása első helyen áll. Talmácsi és menedzsmentjének másik kifogásával kapcsolatban jelezte: a magyarországi médiajogok a szerződés szerint Stefano Favaro cégét, a Faster Managementet illetik, ennek megváltoztatására akkor lett volna lehetőség, ha Talmácsival és a céggel is egyeztetnek, és megállapodás születik.

„Én is olvastam a sajtóban, hogy állítólag ma már két motor van a csapat boxában, de őszintén szólva, nem tudom elképzelni, hogy az milyen lehet. Mindenesetre a múlt héten erről még egyáltalán nem volt szó” – jegyezte meg a 28 éves világbajnok, kiemelve, hogy ennek már egyébként sincs jelentősége, hiszen már szerződést bontottak. Talmácsi hozzátette, hogy a korábbi években semmilyen probléma nem volt az Aspar, Jorge Martinez csapatfőnök és közte, a szerződésben foglaltaknak megfelelően történt minden, jó volt a viszony.

A továbbiakban kizárólag Talmácsi Gáborral kíván tárgyalni a folytatásról Jorge Martinez, mert a Balatonring Team csapatfőnöke szerint a motorversenyző menedzsere, Stefano Favaro provokálta ki a szakítást.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?