Bizakodó angolok

Manchester. Sven-Göran Eriksson szövetségi kapitány szerint Michael Owen sérülés miatti hiánya sem okozhat gondot az angol labdarúgó-válogatottnak a görögök elleni, szombati vb-selejtezőn.

Manchester. Sven-Göran Eriksson szövetségi kapitány szerint Michael Owen sérülés miatti hiánya sem okozhat gondot az angol labdarúgó-válogatottnak a görögök elleni, szombati vb-selejtezőn.

A svéd szakember úgy véli, hogy Robbie Fowler (FC Liverpool), Andy Cole (Manchester United), vagy Teddy Sheringham (Tottenham Hotspur) is megfelelően pótolhatja a világsztárt. Emile Heskey (FC Liverpool) helye biztosnak tűnik a csatársorban.

– A németek és az albánok elleni szeptemberi selejtezők előtt szerencsésebben alakult a helyzetünk, akkor szinte senki sem volt sérült a válogatottban. De nem tartoznánk a jó csapatok közé, ha néhány kisebb-nagyobb gond miatt romlana a teljesítményünk – mondta Eriksson.

Owen mellett a védelem oszlopának tartott Sol Campbell (Arsenal) sem léphet pályára az Old Traffordon, s kétséges a kapus David Seaman (Arsenal) szereplése is.

Az angolok számára intő jel lehet a Panathinaikosz kiváló BL-szereplése. Az athéniak három mérkőzést nyertek meg, múlt szerdán éppen az Arsenalt győzték le 1:0-ra a görög fővárosban. A vb-selejtezőre készülő keretben heten (a kapus Nikopolidisz, valamint Kirgiakosz, Vokolosz, Szeitaridisz, Fisszasz, Karagunisz, Baszinasz) képviselik a fővárosi zöld-fehéreket.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?