Bíróverés miatt félbeszakadt a meccs

Tejfalu. A dunaszerdahelyi járási bajnokság legutóbbi fordulójában, Tejfalun a 15. percben a játékvezető inzultálása miatt félbeszakadt a somorjai tartalékcsapat és a nagylúcsi együttes találkozója.

Tejfalu. A dunaszerdahelyi járási bajnokság legutóbbi fordulójában, Tejfalun a 15. percben a játékvezető inzultálása miatt félbeszakadt a somorjai tartalékcsapat és a nagylúcsi együttes találkozója. Mi is történt valójában? Nagy József, a hazaiak titkára: „Sportszerűen indult a meccs, az első negyed óra végén a pálya közepén szabadrúgást ítélt javunkra a bíró. A vendégek csapatkapitánya trágár szavakkal illette a játékvezetőt, majd leköpte őt. Ezért piros lapot kapott, mire a futballista fellökte, s erre a bíró lefújta az összecsapást. Szerencsére sikerült megfékezni a felháborodott labdarúgókat, így nagyobb baj nem történt.” A nagylúcsiak kicsit másként látták az esetet. „A dunaszerdahelyi Molnár már többször megkárosított bennünket, Egyházkarcsán és Várkonyban miatta veszítettünk. ĺtéleteivel most is rendre minket sújtott. Az ominózus esetnél az egyik játékosunkat csúnyán felrúgták, megrökönyödésünkre mégis a hazaiaknak adott szabadrúgást. Csapatkapitányunk azonnal reklamált, s közben kiesett a rágógumi a szájából; a játékvezető ezért kiállította. Elismerem, hogy ezután futballistánk elvesztette a fejét, s kicsit ellökte a bírót. Az ügyben csütörtökön dönt a fegyelmi bizottság” – mondta Rabay Ede vezetőségi tag. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?