Bírják majd a tempót

Besztercebánya. A tavalyi meglepetéscsapat, a B. Bystrica továbbra is meghatározó szerepet kíván játszani a bajnokságban. Ján Kováčik tulajdonos annyira jónak még nem érzi a csapatot, hogy egyértelműen a bajnoki címet célozzák meg, a nemzetközi kupaszereplés kívívását viszont reálisnak tartja.

Besztercebánya. A tavalyi meglepetéscsapat, a B. Bystrica továbbra is meghatározó szerepet kíván játszani a bajnokságban. Ján Kováčik tulajdonos annyira jónak még nem érzi a csapatot, hogy egyértelműen a bajnoki címet célozzák meg, a nemzetközi kupaszereplés kívívását viszont reálisnak tartja. Mint az új csapatkapitány, Miroslav Sovič szavaiból kiderült, a játékosok tervei merészebbek. „Összeszokottabbak, tapasztaltabbak lettünk, munkál bennünk a bizonyítási vágy. Célunk, hogy az elmúlt idénynél is jobban szerepeljünk.”

Az év edzőjének választott Ladislav Molnár úgy érzi, megfelelő volt a felkészülés. „A két legjobb cseh csapattal, az Ostravával és a Spartával is megmérkőztünk. A fő hangsúlyt az UEFA-kupára helyeztük, hiszen már a múlt héten pályára kellett lépnünk. Labdarúgóim biztosan bírják majd az erőltetett menetet.”

Jelentős erősítésnek számít Leitner, aki ingyen érkezett a Teplicétől, továbbá Fabuš, akit Bartošért cserébe szereztek meg a zsolnaiaktól. Pančík, aki eddig csak kölcsönben volt, mostantól már a beszterceiek játékosa. Bartoš mellett Branický és Vaculčiak távozott.

A klub 32 millió koronából gazdálkodik. A tervek szerint pár hónap múlva már villanyfényes meccseket is rendezhetnek a Dukla stadionjában. (tasr, sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?