Berobbantak az AG Sport Liga élvonalába a szapiak

Szap |

<p>Bakán vereséggel rajtolt, de a folytatásban veretlenül vette az akadályokat, 32 ponttal és 31:14-es gólaránnyal a tabella második lépcsőfokán telel a dunaszerdahelyi területi focibajnokság, vagyis az AG Sport (VI.) Liga szapi újonca.</p>

„Őszintén szólva én nem osztom azok véleményét, akik őszi helytállásunk kapcsán nagy meglepetésről beszélnek. Játékoskeretünk erejére, a felkészülési, versenyeztetési feltételekre való tekintettel csupán ott folytattuk, ahol a VII. liga bajnokaként a nyár elején abbahagytuk. A csapat gerince megmaradt, a kollektívánkon belüli versenyhelyzetet a rutinos Remenár Zoltán és a fiatal tehetség, Sebő Ádám leigazolásával növeltük. Ráadásul a rajtig sérültjeink is felépültek” – kezdte az újabb sikeres időszak értékelését Csütörtöki Tamás, a szapiak klubelnöke. A kis település csapata bakai veresége után hazai környezetben 3:2 arányban fektette két vállra az őszi első csenkeieket. „Ez sokáig emlékezetes összecsapás marad számunkra, hiszen ez volt az első hazai fellépésünk a csallóközi elitben. A történelmi párharcunkon negyvenöt perc letelte után 1:2-s állásnál vonultunk félidei pihenőre. A második játékrészben előbb egyenlítettünk, majd a győztes gólt is megszereztük. A focitudás mellett sikerünk a szív, az akarat diadala volt. Ha már az emlékezetes meccsekről beszélünk, közéjük sorolom a csilizközi rangadón Balonyban rabolt három pontunkat. Szoros meccsen 1:0 arányban győztünk. Otthonunkban az izsapiakat 8:1-re taroltuk le. Azt viszont sajnáljuk, hogy nem tudtunk szurkolóinknak győzelemmel kedveskedni búcsúkor, a gelleiek egy perccel a párharc befejezése előtt szerezték pontot érő találatukat, s így lett 2:2 a vége. Ősszel vendégként tizenhárom pontot zsákmányoltunk, hazai környezetben pedig csupán kettőt hullajtottunk el. Említést érdemel, hogy vendéglátóként bajnoki meccsen legutóbb még a III. osztályban zártunk vereséggel. 2013. október 6-án a csallóköznádasdiak távoztak immár bevehetetlen erődnek tartott pályánkról három ponttal” – büszkélkedett a tisztségviselő, aki egyben azt is hangsúlyozta, hogy a sérülési hullám miatt egyik összecsapáson sem tudta edzőjük, Csölle Norbert a legerősebb összeállításban pályára küldeni alakulatát.

„Fontosnak tartom elmondani, hogy keretünk kilenc tagja helybeli. Kollektívánkból én a szapi Csicsai fivérek, Dávid és Péter teljesítményét emelném ki. Mindenki tette a dolgát, nagyon igyekezett. Baráti társasághoz hasonlítanám együttesünket. Jó a hangulat, jó a háttérmunka. Jelképesnek mondható, hogy a kimagasló eredményeket az idén harmincéves sportegyesületünk jubileuma jegyében értük el” – nyilatkozta sikersorozatukról lapunknak Csütörtöki Tamás.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?