Bennmaradási álmok a rozsnyói kosarak alatt

Rozsnyó |

<p>Harmadik évadját kezdi az élvonalban a rozsnyói MBK Agrotrade: a női kosárlabda extraliga hétvégi nyitányán a rózsahegyieket (vasárnap, 16.00) fogadja Jozef Ištok szinte teljesen átalakult csapata.</p>

„Földrengés volt a játékoskeretben, a legutóbb még a bennmaradást jelentő kilencedik helyen végzett együttesből hatan -Syč-Kriváňová, Kerestešová, Ciulisová, Egedová, Serbáková, Bridges - távoztak. Közvetlenül a rajt előtt végre összeállt az új keret, így azt mondom: a jelenlegi helyzetben jobb már nem is lehetett volna a sorsolásunk“ - közölte Laczo Árpád klubmenedzser. -Az első két fordulóban ugyanis olyan ellenfelekkel találkozunk, akik ellen amúgy sem lenne esélyünk, így legalább időt nyerünk a csapat összekovácsolására. Az előttünk álló két hét arra is jó lesz, hogy felkészüljünk igazi vetélytársainkra, akikkel a későbbi fordulókban csatázunk. És akkor már igazi tétmeccsek várnak ránk, hogy megkezdjük a pontgyűjtést a kiesés elkerülésére. Egyetlen fő célunk van: bennmaradni az élvonalban. Hogy jövőre újra az extraligában rajtolhassunk.“ Ennek megfelelően alakították ki a játékoskeretet, amelyben két amerikai (Pinkney, Ducker), egyegy lett (Scrikasa) és cseh (Bártová) játékos is található. E héten leigazolták a somorjai Suja Tímeát, aki tavalyi kassai (Cassovia) és nyitrai szereplése után újra az extraligában folytatja.
Kik vannak a rozsnyói keretben? Laczo Árpád klubmenedzser tíz játékos nevét adta közre: Sandra Bártová (cseh, 176), Diana Beňušková (166), Burdiga Beáta (saját nevelésű, 174 cm), Radka Deckerová (Eperjesről érkezett, 178), Pissany Ducker (amerikai, 188), Britney Pinkney (amerikai, 181), Monika Repaszká (170), Ingrida Scrikasa (lett, 182), Natália Skupeňová (saját nevelésű, 175), Suja Tímea (172). 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?