Bemutatták a százmilliós Dembélét Barcelonában

Barcelona |

<div>A 20 éves francia focicsatárt 105 millió euróért szerezte meg a katalán gárda a Borussia Dortmundtól pénteken. A játékos ma esett át az orvosi vizsgálatokon, mielőtt aláírta szerződését, amely alapján 400 millió euró a kivásárlási ára. Ezt követően bemutatták a Camp Nouban.</div>

A Dortmund nagyot kaszált. Dembélé tavaly nyáron nagyjából 15 millió euróért igazolt a a német csapathoz, melynek színeiben az elmúlt idényben 49 mérkőzésen tíz gólt szerzett és húsz gólpasszt adott. Két hete engedély nélkül maradt távol a Borussia edzésétől, ezért néhány napig nem vehetett részt az edzéseken, illetve a Német Kupa első fordulójában sem léphetett pályára. Az FC Barcelona augusztusban világcsúcsot jelentő 222 millió euróért cserébe vált meg Neymartól, az összegből Dembélé mellett még Philippe Coutinhót szerette volna szerződtetni az egyesület, ám a Liverpool egy hete a harmadik, 125 millió eurós ajánlatát is visszautasította. Dembélé Neymar után minden idők második legdrágább játékosa lett.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?