Bejött a papírforma Egyházkarcsán

Egyházkarcsa-Ruzomberok

A labdarúgó Slovnaft Cup 4. fordulójában a címvédő MFK Ružomberok látogatott az V. ligában szereplő Egyházkarcsa csapatához. A csallóközi településen csordultig megtelt a futballstadion.

A mérkőzésen megannyi dunaszerdahelyi nevelésű játékos pályára lépett. A hazai kezdőben ott volt például a DAC-ban Peter Hyballa alatt a szárnyait bontogató Nagy László, a túloldalon pedig Domonkos Kristóf, Szolgai Máté, Kelemen Marko és Matús Malý is kezdett, míg Tučný Ádám csereként lépett pályára. 

A rózsahegyiek már a 14. percben vezetést szereztek, majd a félidő előtt Boďa duplázni tudott, így nem sok kérdés maradt a második félidőre. A vendégek nagyrészt kontrollálták a játékot és a 90. percben a már említett Tučný állította be a 0:3-as végeredményt.

Az 5. forduló sorsolását már múlt héten megtartották, így tudni, hogy Komárom lesz a Ružomberok következő ellenfele. Ennek a körnek a hivatalos játéknapja november 6., de elnézve az eddigi tendenciát, aligha fognak minden mérkőzést ekkor megrendezni. A sorozat döntőjét 2025. május 1-jén Dunaszerdahelyen rendezik.

Galéria
Slovnaft Cup, 4. forduló

TJ Kostolné Kračany-MFK Ružomberok 0:3 (0:2)

Egyházkarcsa, 832 néző. Jv.: Valent
Gólszerzők: Boďa (14., 42.), Tučný (90.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?