Befejezték a bodrogköziek

Királyhelmec/Rad. Nem sikerült a két bodrogközi csapatnak bejutnia a sárospataki Patak-kupa teremfocitorna döntőjébe. Az A-csoport találkozóin a királyhelmeciek és a radiak váltakozó sikerrel szerepeltek.

Királyhelmec/Rad. Nem sikerült a két bodrogközi csapatnak bejutnia a sárospataki Patak-kupa teremfocitorna döntőjébe. Az A-csoport találkozóin a királyhelmeciek és a radiak váltakozó sikerrel szerepeltek. A magasabb osztályban játszó királyhelmeciek ugyan közel álltak a továbbjutáshoz, ám éppen a legnagyobb riválisok elleni meccseiket bukták el, egy-egy góllal. „A két győzelem és a három vereség ellenére elégedett vagyok játékosaink teljesítményével. Egyébként mi rúgtuk a legtöbb gólt a csoportmérkőzéseken, szám szerint 14-et. Legeredményesebb játékosunknak négy találattal Molnár Gabi bizonyult, aki ennél többször is feliratkozhatott volna a góllistára. Kihagyott helyzeteinkre fizettünk rá” – értékelte a IV. ligás együttes szereplését Berta Sándor klubelnök. A tőketerebesi területi bajnokság legalacsonyabb osztályában játszó radiak első alkalommal álltak rajthoz teremtornán. „Jól kezdtünk, a nyitómeccsen döntetlenre játszottunk. Utána aztán megfizettük a tanulópénzt. Meglepetést is okoztunk. Egyedüli résztvevőként klubzászlóval ajándékoztuk meg ellenfeleinket. Ugyancsak érdekességnek számított, hogy a tornán sorainkat erősítette a sárospataki Nagy Péter, aki után élénken érdeklődik a Ferencváros” – sorolta élményeit Liska László, a radiak vezetője.

A bodrogköziek eredményei: Kráľovský Chlmec–Debrecen (ifik) 1:2, Bolsevik FC–Rad 1:1, Kráľ. Chlmec–Replay Kft. 1:3, Erdőbénye–Rad 3:0, Kráľ. Chlmec– Erdőbénye 1:2, Rad–Debrecen (ifik) 0:4, Bolsevik FC–Kráľ. Chlmec 1:5, Replay Kft.–Rad 4:0, Kráľ. Chlmec–Rad 7:1. (pm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?