Baroš drágább Beckhamnél

Prága. Milan Baroš ára minden egyes sikeres Eb-meccs után növekszik, olyannyira, hogy az angol The Sun már 15 millió fontra (kb. 700 millió cseh korona) taksálja a csatár árát.
A Baník Ostrava 2001-ben 182 millió cseh koronáért adta el Barošt a Liverpoolnak, de azt az őszt kölcsönjátékosként még Ostraván töltötte.

Prága. Milan Baroš ára minden egyes sikeres Eb-meccs után növekszik, olyannyira, hogy az angol The Sun már 15 millió fontra (kb. 700 millió cseh korona) taksálja a csatár árát.

A Baník Ostrava 2001-ben 182 millió cseh koronáért adta el Barošt a Liverpoolnak, de azt az őszt kölcsönjátékosként még Ostraván töltötte. A brit lapok felfigyeltek Baroš kemény kijelentéseire, amelyekkel Gérard Houlliert, a Liverpool volt edzőjét illette: a dánok elleni meccs után azt állította, hogy a folyamatos mellőzés miatt önbizalom nélkül érkezett az Eb-re. A lapok jegyezték Baroš óhaját, miszerint találkozni szeretne majd a Liverpool új edzőjével, Rafa Benitezzel, és azonnal hozzá is teszik: Benitez az angol válogatottat felkereste portugáliai szálláshelyén, hogy Gerrardot és Owent maradásra bírja, de sajnált 12 fontot taxira költeni, hogy meglátogassa Barošt és Šmicert a cseh táborban. A The Times szerint kizárt, hogy Baroš a cserepadra térjen vissza, és a Juventus érdeklődéséről ír.

Pavel Zíka, a játékos mened-zsere reálisnak tartja a 700 millió koronás vételárat, azzal, hogy amennyiben Baroš további gólokat lő még az Eb-n, ez az összeg tovább növekedhet, és Eb-győzelem esetén elérheti az egymilliárdos határt. Ez utoljára egy éve történt meg a futballpiacon, amikor Beckhamért 1,1 milliárd cseh koronának megfelelő összeget fizetett a Real Madrid.

NÉVJEGYKÁRTYA

MILAN BAROŠ

Klubja: FC Liverpool

Születési dátum/hely: 1981. 10. 28./Vigantice

Válogatottság/gól: 29 (1715 perc)/21

Gólok gyakorisága a válogatottban: 82 percenként

Debütálás: 2001. április 25, Belgium ellen (1:1) egyenlített

Gólcsúcs: háromszor duplázott (2002-ben Jugoszlávia, 2004-ben pedig Észtország és Dánia ellen)

Mérlege az idei Eb-n: 4 mérkőzés (279 perc), 5 gól, 12 lövés, 1 gólpassz, 7-szer volt lesen, hatszor szabálytalankodtak ellene.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?