Ballack még nem szeretne "futballnyugdíjas" lenni

London |

<p>Még nem gondol a visszavonulásra vagy a levezetésre Michael Ballack, akivel nem hosszabbított szerződést az angol bajnok Chelsea labdarúgócsapata.</p>

A futballista a The Times című brit lapnak azt mondta: amilyen gyorsan csak lehet, új klubot akar találni magának.
"Hogy így fejezzem be a pályafutásomat, az ki van zárva" - fogalmazott, hozzátéve, hogy tervei szerint még legalább két évig egy magas szintű bajnokságban akar szerepelni, és ott szeretne lenni a német válogatottal a 2012-es Európa-bajnokságon. Azt a lehetőséget, hogy Amerikába vagy egy arab országba szerződjön "futballnyugdíjasnak", szintén kizárta.
"Európában szeretnék maradni - hangsúlyozta a vb-ről sérülés miatt lemaradó, 33 éves középpályás, aki azt is sejtetni engedte, hogy a Bundesliga lehet számára a következő állomás. - Büszke német vagyok, aki mindig is szívesen élt Németországban. Otthon is van néhány lehetőségem."
Ballack azért távozik négy év után a Chelsea-től, mert a klub csak egy évre szóló szerződéshosszabbítást ajánlott neki, ő viszont 2012-ig akart aláírni. A futballista egy bajnoki címet és három kupagyőzelmet ünnepelhetett a Kékekkel, s 105 találkozón 17 gólt szerzett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?