Bajnoki meccsen a komáromiak még nem győzték le az illésházaiakat

Komárom/Illésháza |

<p>Közönségvonzó presztízscsata zajlik ma délután (17.00) Komáromban, ahol a bajnokaspiráns hazaiak az 5. helyen tanyázó illésháziakat fogadják a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportja 26. fordulójában.</p>

A két csapat napjainkig háromszor csatázott a pontokért, mindhárom találkozót az illésháziak nyerték. Van miért visszavágniuk a Duna-partiaknak. Ugyan még 15 pontért játszanak a csapatok, matematikailag tehát még minden lehetséges, viszont a valós helyzet azt mutatja, hogy ebben az idényben kétségkívül a violák rendelkeznek a legjobb csapattal. A hazaiak alakulatában Nagy József az előző fordulóban begyűjtötte nyolcadik sárgáját, a következő két mérkőzésen nem léphet pályára. „A gútaiak elleni rangadón Csintalan Tivadar megsérült, bár ezen a héten már edzett, nem tudni, vállalhatja-e a játékot. Ősszel egyébként 1:0 arányban az illésháziak nyertek, tegyük hozzá, megérdemelten. Szeretnénk visszavágni a vereségért. Abban nem kételkedem, hogy a vendégek megnehezítik a dolgunkat. Szép időt, sok nézőt, remek meccset várok a mai délutánon. Természetesen szurkolóink szokásos ünneplésével tarkítva a párharc befejezése után” – vázolta fel elvárásait Nagy Tamás, a komáromiak klubelnöke.
„A legerősebb csapatunkkal lépünk pályára. Az eredmény miatt nincs okunk izgulni, de mindenképpen meg akarjuk nehezíteni a komáromiak dolgát. Mindkét csapat kiváló játékosokkal rendelkezik, színvonalas, izgalmas erőpróbára van kilátás. Komáromba azért is jövünk örömmel, mert a két klub kapcsolatai kiválóak. Igaz, eddig a lilák még nem tudtak bennünket legyőzni, de a jó kapcsolatokat nem a pályán elért eredmények alakítják” – vélekedett Molnár Gyula, az illésháziak csapatvezetője. (bör)


Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?