Bajnok lett a Slovan

Kassa/Pozsony. Mindössze négy felvonásból állt a jégkorong ST Extraliga playoff-döntője. Történt ugyanis, hogy a címvédő Slovan a két hazai sikert követően a Košice otthonában is kétszer nyert, és az idén is bajnok lett.
KOŠICE–SLOVAN 1:4 (0:0, 0:2, 1:2) – összesítésben 0:4.

Kassa/Pozsony. Mindössze négy felvonásból állt a jégkorong ST Extraliga playoff-döntője. Történt ugyanis, hogy a címvédő Slovan a két hazai sikert követően a Košice otthonában is kétszer nyert, és az idén is bajnok lett.

KOŠICE–SLOVAN 1:4 (0:0, 0:2, 1:2) – összesítésben 0:4. Támadó felfogásban kezdtek a csapatok, valamivel veszélyesebben korongoztak a hazaiak, zsinórban három helyzetet puskáztak el. A 7. percben aztán majdnem vezetést szerzett a vendéggárda: Jendek közeli lövése azonban a jobb kapufán csattant. Négy perccel az első szünet előtt Cíger egyedül tört kapura, ám lövés helyett kivárt, s odalett a lehetőség. A második harmadban sokkal határozottabb és taktikusabb volt a Slovan, a 27. percben egy gyors kontrából előnyt szerzett. Tíz perccel később védelmi hibából növelte előnyét a fővárosi csapat, amely magabiztosan kezdte az utolsó játékrészt is. Ezt bizonyítja a két gyors gól. A kassaiak négy perccel a befejezés előtt szépítettek. A tegnapi összecsapáson a pozsonyiak minden tekintetben felülmúlták a hazaiakat, akik főleg a záróharmadban fáradt csapat benyomását keltették.

Gólütők: Kmiť (56.), ill. Macho (27.), Junas (38.), Vlk (43.), Pavlas (44.). A találkozót 2000 néző (telt ház) Juraj Konc vezette. Kiállítások 3:1; gól emberelőnyből 0:1. KOŠI-CE: Šimonovič–Kledrowetz, Vantroba, M. Šterbák, Vorobel, M. Segľa, Urban–Škovira, Kroták, Kmiť–M. Ihnačák, Ľ. Sabol, Drotár–Cibuľa, Špilár, Kövér–K.Kováč, Holečko, R. Tomas; SLOVAN: Rybár–Pavlas, Jendek, V. Vlk, Smerčiak, Seman, Javín, Šafařík–Kuľha, Rataj, Junas–Lažo, Halaj, Cíger–M. Hudec, Kapuš, Pavličko–R. Školiak, Mrena, Macho. (t-zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?