Bajnok a Bayern München

Bayern
Augsburg |

Megvédte címét a Bayern München a német labdarúgó-bajnokságban.
 

 bajor csapat ma a 29. fordulóban 4-1-re nyert az Augsburg vendégeként, ezzel behozhatatlan előnyre tett szert. A müncheni együttes sorozatban hatodszor lett a Bundesliga legjobbja, története során pedig 28. alkalommal ünnepelhet bajnoki címet.

Jupp Heynckes vezetőedző a meccs előtt azt mondta, ha sikerrel járnak, előkerül egy üveg pezsgő, de nem fognak ünnepelni, mert máris a Bajnokok Ligájára kell összpontosítani. Csak akkor ünnepelnek majd, amikor az idény végén kiengedhetnek.  A müncheniek versenyben vannak a Bajnokok Ligájában – a negyeddöntő első meccsét 2-1-re megnyerték Sevillában –, valamint a Német Kupában is.

Az idény végén távozó vezetőedző megkérte a sérült játékosokat – Manuel Neuer csapatkapitányt, David Alabát, Arturo Vidalt és Corentin Tolissót –, hogy tartsanak a csapattal Augsburgba, hogy jelen lehessenek az esetleges bajnokavatásnál.

Továbbra sincs jó formában Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC, amely sokáig vezetett ugyan a Borussia Mönchengladbach otthonában, végül mégis 2-1-re kikapott. Riválisa négy mérkőzésből álló hazai nyeretlenségét szakította meg. A második félidőre beállt Thorgan Hazard a 75. és a 79. percben talált a Hertha kapujába.
 
Bundesliga, 29. forduló:
Augsburg-Bayern München 1-4 (1-2)
Borussia Mönchengladbach-Hertha BSC 2-1 (0-1)
Freiburg-VfL Wolfsburg 0-2 (0-1)
1.    FC Köln-FSV Mainz 05 1-1 (1-0) 
  
    pénteken játszották:
Hannover 96-Werder Bremen 2-1 (2-0)
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?