Az ötödik helyért játszhatnak a komáromi röpisek

Komárom |

<p>3:2-re a kassaiak nyerték a playoff-negyeddöntő sorsdöntő, 3. mérkőzését a komáromiak ellen a férfi-röplabdaextraligában.&nbsp;</p>

A kassai meccsen a rajt egyértelműen a komáromiaké volt, az első két szettet magabiztosan hozták (22:25 és 19:25 – 0:2). Minden várakozást felülmúló, hangos szurkolótáboruk örömére egyetlen lépésre kerültek az áhított elődöntőtől. A harmadik szettben 8:8 után 3 pontos előnyt szereztek a kassaiak, ami megrengette az addig menetelő komáromiak önbizalmát. A kezek a gyengébb labdáknál is elbizonytalanodtak, a szalmaszőkére festett hajú keletiek faképnél hagyták a Duna-partiakat, és egyenlítettek (25:15 és 25:19 – 2:2).  Az ötödik, döntő játszma törvényszerűen a komáromi csapat mentális megrendültségét tükrözte. A keletiek első adogatójának leheletkönnyű négy szervájából a komáromiak egyetlen pontot sem tudtak kihozni. 4:0 után néhány perc alatt 8:2 volt. Az utolsó öt percben az elején hangtalan kassai szurkolók állva, tombolva űzték csapatukat a 15. pontig, azaz a meccs megnyeréséig (15:10 – 3:2).  Miroslav Palgut komáromi edző egy mondattal foglalta össze a drámát: „Mi hoztuk fel a kassaiakat a harmadik szettben, vissza nem térő lehetőséget szalasztottunk el, az én hibám is.” (jóba)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?