Az orvos dönt a kezdőről

Besztercebánya. Kétgólos előnye (3:1) birtokában utazott Svájcba a Dukla Banská Bystrica labdarúgócsapata. A másodosztályú FC Wil ellen az első meccs alapján mégsem mehet biztosra, a katonák ugyanis csak huszáros hajrával tudtak előnyt szerezni a visszavágóra.

Besztercebánya. Kétgólos előnye (3:1) birtokában utazott Svájcba a Dukla Banská Bystrica labdarúgócsapata. A másodosztályú FC Wil ellen az első meccs alapján mégsem mehet biztosra, a katonák ugyanis csak huszáros hajrával tudtak előnyt szerezni a visszavágóra. A sok sérülés is gondot okoz: Sovič, Kentoš, Pečovský és Pančík játéka bizonytalan. A kezdőcsapat összeállításába legalább akkora beleszólása lesz a csapat orvosának, mint Ladislav Molnár vezetőedzőnek. A szakvezető a problémák ellenére bizakodik: „Csak a továbbjutás jöhet számításba! Legutóbbi három fellépésünkön, sajnos, mindig kaptunk gólt, nem bánnám, ha ez a rossz sorozat éppen most szakadna meg. Úgy vélem, a vasárnapi, pozsonyi vereségből játékosaim levonták a tanulságot, és megfelelő teljesítménnyel rukkolnak elő.” A klub igazgatója, Karol Ihring arra figyelmeztet, nem szabad lebecsülniük az ellenfelet, hiszen két hete, Besztercebányán jó benyomást keltettek a svájciak. „Nem lesz elég az átlagos teljesítmény, a maximumot kell kihoznunk magunkból.” A labda 20 órakor indul útjára.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?