Az Öregfiúk nyerték a királyhelmeci teremtornát

régiófoci
Királyhelmec |

A királyhelmeci Öregfiúk sikerével végződött a helyi teremfocitorna. Két győzelemmel és egy döntetlennel a tarsolyában utasították maguk mögé városi riválisaikat: a Lokit, a Bodrogferrt és a B-Coffee együttesét.

A seregszemlének otthont adott Buzánszky Jenő Sportaréna közönsége más-más korosztályok párharcát láthatta, ugyanis az alsó korhatár 30 év volt, a pályán pedig egynéhányan jóval ötvenen, néhányan hatvanon is túl voltak. Ennek is köszönhetően a mérkőzések változatosabbak, eseménydúsabbak voltak.

Bányácski Kornél, a királyhelmeci Öregfiúk csapatának vezetője, társszervező már többször is szép sikereket ért el a korábbi években alakulatával.

„Nagyon vártuk már ezt a megmérettetést. Tisztában voltunk vele, hogy 30+-os korosztálynak volt meghírdetve a torna, s bevallom, ennek tudatában tartottunk is az ellenfelektől. Soraikban egykoron kiváló labdarúgók szerepeltek. Ezért döntöttünk úgy, hogy minél szélesebb kispaddal rendelkezzünk. A csapat gerince ugyanis 45 éves átlagéletkorral bírt, már hamarabb elfáradt. Észre kellett venni, rá kellett érezni a cserék idejére, hogy bírjuk a megterhelést, a nyomást, tudjuk tartani az iramot. Mindenkinek oda kellett tennie magát, csakis így lehettünk győztesek. Büszke vagyok mindegyikükre! Erős ellenfeleket kellett legyőznünk. Szerintünk a Loki elleni összecsapás volt a sorsdöntő, gólhelyzetek mindkét oldalon adódtak, bárki győzhetett volna. A többi mérkőzésen viszont mi voltunk a jobbak. A tornagyőzelem mellett külön öröm számunkra, hogy a legjobb kapus és játékos is sorainkból került ki, sőt, még egy különdíjat is bezsebeltünk – nyilatkozta lapuknak Bányácski, aki csapatában söprögetőként kitűnöen játszott, labdáinak szeme volt. – Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak minden résztvevő csapatnak azért, hogy meghívásunkat elfogadták, így velük együtt tehettük sportossá, szórakoztatóvá február harmadik szombat délutánját. A Sportaréna menedzserének, Panyko Béla társszervezőnek pedig a rendezvény zökkenőmentes lebonyolításáért jár a köszönet.

 

Érdekes

Tornakrónika

Loki–Bodrogferr 6:2, Királyhelmeci Öregfiúk–B-Coffee 2:0, Bodrogferr–B-Coffee 1:7, Loki–Királyhelmeci Öregfiúk 1:1, Királyhelmeci Öregfiúk–Bodrogferr 6:1, Loki–B-Coffee 1:3

A torna végeredménye: 1. Királyhelmeci Öregfiúk 7 (9:2), 2. B-Coffee 6 (10:4), 3. Loki 4 (8:6), 4. Bodrogferr 0 (5:19)

Díjazottak – a legjobb kapus: Brezo Tibor (Királyhelmeci Öregfiúk), a legjobb góllövő: Molnár Gábor (7, Királyhelmeci Öregfiúk). Különdíj, a legértékesebb játékos: Brezo Tibor. Fair play-díj: Sirokman Attila (Loki)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?