Az élen zárták az őszi szezont a muzslaiak, a feljutás a céljuk

muzsla
Muzsla |

Némi szerencse is kellett ahhoz, hogy a muzslaiak őszi bajnokok legyenek az érsekújvári területi bajnokság VI. MEVASPORT ligájában.

A bajnokságban sokáig éllovas tardoskeddiek váratlan vereséget szenvedtek a sereghajtó özdögeiek otthonában, míg a muzslaiak az utolsó őszi fordulóban magabiztosan, szép és tudatos játékkal 4:0 arányban legyőzték a jó erőkből álló nagysurányi fakót. Az őszi hajrában így helycserére került sor a tabella élén.

A nagysurányiak elleni mérkőzés voltaképpen már az első félidőben eldőlt a mérkőzés, ugyanis huszonöt perc leforgása alatt Denisz és Danilo Papuk, valamint Oleh Deniszov talált Pilek kapus hálójába, majd a szünet utáni folytatásban a csapatkapitány, Horňan Patrik büntetőből szerzett gólja adta meg a nagysurányiaknak a kegyelemdöfést.

„Az elmúlt idényben csak a hetedik helyet csíptük el a táblázaton, előtte viszont bronzérmesek lettünk, alig lemaradva a bajnok nagykériek mögött. Nyáron jelentősen megerősítettük a gárdát, az új szerzemények, az ukrán ikertestvéreken, Danilo és Denisz Papukon, illetve Oleh Deniszovon kívül Márton Adrián, Sliva Attila és Michal Flekáč is új színt hozott a játékba. A legtöbb meccsen remek munkával szinte ledaráltuk az ellenfeleket, a zsitvafödémesieket, a csornokiakat, az özdögeieket és a párkányi fakót osztálykülönbséggel vertük. Mindössze Kamocsán szenvedtünk vereséget három héttel ezelőtt, de roppantul sajnáljuk a pozbaiak, a barsfüssiek és a szentmihályúriak elleni döntetleneket is. A bajnokság első szakaszában szurkolóink nagy örömére Sováb Zoltán edző védencei teljesítették a célkitűzéseinketˮ – részletezte az őszi szezont Bajza Csaba muzslai klubmenedzser.

Az őszi szezon aranyérmese most sem pihen, a héten már a tornateremben folytatják edzéseiket a labdarúgók. „December elején a diákok és az ifik részére ismét megrendezzük a Mikulás-kupát, a felnőttek pedig legközelebb a Szilveszteri Tornán mérik össze tudásukat a környék, illetve a testvértelepülések alakulataival. Minél több felkészülési meccset szeretnénk beiktatni, már most folynak az egyeztetések. Az összecsapások helyszíne többnyire a táti műfüves pálya lesz. Edzőtáborra is akadna elegendő anyagi fedezet, ám játékosaink munkahelyi kötelezettségei miatt erre nem kerülhet sor. Reméljük, hogy megvalósul a hőn áhított álmunk és a következő idényt az V. ligában folytathatjuk. A községi hivatalon kívül számos helyi vállalkozó anyagi támogatására is számíthatunk, amit nagyon becsülünkˮ – ecsetelte a jövőbeli elképzeléseket Bajza Csaba.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?