AZ EDZŐK MONDTÁK

JÁN ŠVEHLĺK (Slovan): „Nagyon közepes színvonalú játékot hozott a mérkőzés, csak az eredménnyel vagyok elégedett, a teljesítményünk-ről inkább nem beszélek. Gyenge volt az összjátékunk, nem működött kellőképpen a középpályás sorunk, az előrevágott labdák nem vezethettek sikerre.

JÁN ŠVEHLĺK (Slovan): „Nagyon közepes színvonalú játékot hozott a mérkőzés, csak az eredménnyel vagyok elégedett, a teljesítményünk-ről inkább nem beszélek. Gyenge volt az összjátékunk, nem működött kellőképpen a középpályás sorunk, az előrevágott labdák nem vezethettek sikerre.”

VLADIMĺR RUSNÁK (Ružomberok): „Közepes nívójú és küzdelmes mérkőzésen igazságosabb lett volna a döntetlen. A hazaiak kihasználták egyetlen lehetőségüket, mi viszont nem. Nem futballoztunk jól, csatárjátékunk csapnivaló volt.”

JINDŘICH DEJMAL (Prešov): „Jól játszottunk. Ha határozottabbak lettünk volna, és Szekeres játékvezető nem károsít meg bennünket, itthon tartjuk a három pontot. Sajnos, nem tudunk gólt rúgni, s ez a bajnok elleni meccsen megbosszulta magát.”

JOZEF BUBENKO (Inter): „Úgy érzem, a fiúk tanúságot tettek képességeikről, határozottan, jó iramban futballoztak. Az sem szegte a kedvüket, hogy 0:0-s állásnál kihagytak egy tizenegyest. Sőt, utána még nagyobb kedvvel játszottak, s Kunzo szabadrúgása eldöntötte a három pont sorsát.”

JOZEF ŠURAN (Púchov): „Kiegyenlített játékot hozott az első félidő, ellenfelünk azonban nem sokat engedett meg nekünk. A szünet után fe-leslegesen idegeskedni kezdtek védenceim, s tulajdonképpen fegyelmezetlenségükkel rendre elvesztették a labdát. Nyilvánvaló volt, aki gólt rúg, megnyeri a mérkőzést. Ez a trencsénieknek sikerült, megérdemelten győztek.”

MILAN ALBRECHT (Trenčín): „„Minden játékosom felelősségteljesen futballozott, s így visszavágtunk ellenfelünknek az őszi vereségért. Gyors kontrákra építettük taktikánkat, ami szünet után meghozta a sikert. Igaz, sokáig kellett várnunk a gólokra, de afelől nincs kétségem, hogy nem megérdemelten győztünk.”

STANISLAV GRIGA (Dubnica): „Nagy tétje volt az összecsapásnak, s ez a játékon is meglátszott, mindkét csapat sokat idegeskedett, pontatlanul futballozott. Védenceim fontos győzelmet arattak, s úgy gondolom, megérdemelten. Már az összecsapás elején eldönthettük volna a három pont sorsát, ha 2:0-ra vezettünk volna, megnyugszanak a fiúk, s szebb játékot produkálnak.”

ERIK BOGDANOVSKÝ (1. FC Košice): „Csatát vesztettünk, de háborút nem. Még 16 forduló van előttünk, tehát sok pontot szerezhetünk. A hazaiak jól kezdték mindkét félidőt, az elsőben taktikai hibák következtében megszerezték a döntő gólt. Kicsiségek döntöttek a találkozón. A második félidőben nem tudtunk helyzetbe kerülni, így lehetetlen volt gólt szereznünk.”

DUŠAN GALIS (Petržalka): „Azt hiszem, nívós volt a mérkőzés, a nézők sok izgalmas jelenetet láthattak. Bosszant, hogy olyan nagy távolságról kaptuk a gólt. Ilyen szabadrúgást és ilyen messziről védenie kell egy kapusnak. Egyenlítésünk után még jobban be kellett volna szorítanunk ellenfelünket, de a fiúk kevésbé agresszívan támadtak. A döntetlen igazságos.”

LEOŠ KALVODA (Žilina): „Érdekes, izgalmas játékot produkáltak a csapatok. Köszönöm védenceimnek, hogy nem ijedtek meg, megérdemelték a döntetlent. Az első 45 percben a vezetést is megszerezhettük volna, de Mintál és Nemec elszalasztották a gólszerzési alkalmat.” (SITA, tv)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?