AZ EDZOK MONDTÁK

JOZEF ŠURAN (Púchov): „A meccs elott a Slovan nyugodtabb volt nálunk. Úgy érzem, a mérkozés tetszett a nézoknek, az eredményrol a pontosabb lövések döntöttek.”
MIROSLAV SVOBODA (Slovan): „Viszonylag sok gólhelyzetet dolgoztunk ki, de a futballt gólokra játsszák, s ezeket a vendéglátók lotték.

JOZEF ŠURAN (Púchov): „A meccs elott a Slovan nyugodtabb volt nálunk. Úgy érzem, a mérkozés tetszett a nézoknek, az eredményrol a pontosabb lövések döntöttek.”

MIROSLAV SVOBODA (Slovan): „Viszonylag sok gólhelyzetet dolgoztunk ki, de a futballt gólokra játsszák, s ezeket a vendéglátók lotték. Két gól Peškovie kapus lelkén szárad, ez döntött a találkozó kimenetelérol.”

VLADIMaR RUSNÁK (Ružomberok): „Jó teljesítményt nyújtottunk, ezúttal nemcsak helyzeteket dolgoztunk ki, hanem be is lottük azokat. Megérdemelten gyoztünk.”

DUŠAN GALIS (Petržalka): „A 11. perc jelentett fordulópontot az összecsapáson, Maixner egyedül húzott kapura, s mosolyogva kellett volna kihasználni a lehetoséget. Utána a hazaiak gólt rúgtak, felszabadultan kezdtek futballozni, többször is a hálóba találhattak volna. A szünet után játékosságban mi uraltuk a meccset, sok lehetoség adódott elottünk, de nem tudtuk azokat kihasználni. Ha az összecsapás 6:4-re végzodik, senki sem szólhatott volna semmit.”

JINDOICH DEJMAL (Prešov): „A hátralévo három fordulóban több pontot kell szereznünk a kassaiaknál. Mostani ellenfelünk már megmenekült a kieséstol, pályánkon is felszabadultan futballozott, míg csapatom pszichikai nyomás alatt játszott. Olyan játékosokkal állunk ki a találkozókra, amilyenekkel rendelkezünk, s a csapat nem kevés hibát vét. A hajrában közelrol nem tudtuk berúgni a második gólt, ezért elégedettek lehetünk az egyik ponttal.”

STANISLAV GRIGA (Dubnica): „Örülök, hogy már az elso kísérletre sikerült megszereznünk a bennmaradáshoz szükséges pontot. Nehéz összecsapás volt, az elso félidoben a hazaiak keményen, helyenként kíméletlenül játszottak, de a bíró ezt nem akarta észrevenni. A hazaiak vezetése után is bíztam abban, hogy egyenlítünk. Úgy érzem, megérdemelten szereztük meg az egyik pontot.”

MILAN ALBRECHT (Treneín): „Elégedetlen vagyok a játékkal és az eredménnyel is. Védenceim ugyan igyekeztek, de nem voltak eléggé határozottak, keveset mozogtak, rendre alulmaradtak a párharcok során, s a gólhelyzeteket sem használták ki. Hasonló erobedobással nehezen lehetett fordítani az eredményen.”

JAROSLAV GÜRTLER (FC Košice): „Nagyon fontos három pontot szereztünk, ez önbizalmat ad a csapatnak a kiesés elkerüléséért folytatott harcban. Korábban már jobban is futballoztunk, mégsem tudtunk nyerni. Az elso félido csak közepes színvonalon mozgott, gólt rúgtunk, és tovább növelhettük volna elonyünket. Késobb a hazaiak beszorítottak bennünket, Kobr kapus azonban rendre hárított veszélyes helyzetekben.”

JOZEF BARMOŠ (Inter): „Nehéz mérkozés volt. Elégedett vagyok az eredménnyel, s a játékkal is, és természetesen azzal, hogy két góllal legyoztük a bajnokot. A fiúk jobban küzdöttek, mint a korábbi mérkozéseken s ezúttal a szerencse sem pártolt el tolük.”LEOŠ KALVODA (Žilina): „A találkozó elott igyekeztem kiheccelni a játékosokat, hogy maximális erobedobással küzdjenek, de hiába volt minden, a bajnoki cím megszerzése után elégedettség uralkodott el a csapaton. Az elso félidoben szertelenül játszottunk, védenceim keveset mozogtak, határozatlanul vezették támadásaikat. Mindez úgy tunt, mintha barátságos mérkozésre érkeztünk volna Pozsonyba. A szünetben lelkükre beszéltem a fiúknak, némileg javult a futballozásunk, elég sokat kezdeményeztünk, de a futballt gólokra játsszák, s ezeket az ellenfél rúgta.” (SITA, sz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?