Ausztriai edzőtáborban a DAC, Hidi érkezhet

Dunaszerdahely |

<div>A DAC futballcsapata tegnap hatnapos ausztriai edzőtáborozásra utazott. A sárga-kék együttes július másodikáig készül a Salzburg melletti kisvárosban, Leogangban.&nbsp;</div>

Marco Rossi vezetőedző három kapust és huszonegy mezőnyjátékost vitt magával, köztük van a lengyelországi U21-es Eb-ről vasárnap hazatérő Macej, Šatka, Huk és Šafranko, valamint az újonnan igazolt Koštrna és Čmelík. Az U19-es csapatból felkerült játékosok közül Špiriak, Domonkos, Bajic, Divkovic és Moďoroši Ausztriában is bizonyíthatja tehetségét.  Ausztriában napi két edzés vár a futballistákra, és egy edzőmeccset játszanak: július elsején, szombaton 17 órától az osztrák bajnok Red Bull Salzburg lesz az ellenfél. „Az eddigieknél is intenzívebben fogunk gyakorolni, és elsősorban a taktikai elemekre helyezzük a hangsúlyt, hiszen ezen a téren még fejlődnünk kell. Aztán már fokozatosan elkezdjük csökkenteni a terhelést, hiszen elérkezik az edzőmeccsek ideje – mondta Marco Rossi a DAC hivatalos honlapjának. – Kezdetnek mindjárt két nagyon nehéz osztrák ellenfél vár ránk (Salzburg, Austria Wien). Függetlenül attól, hogy ezek csak felkészülési mérkőzések, nagyon kíváncsian várjuk, hogy a kemény tréningek után milyen teljesítményt nyújtanak a játékosaink.”  Még egy hír a sárga-kékek háza tájáról, a Nemzeti Sport értesülései szerint Hidi Patrik a DAC-hoz szerződhet. A 26 éves ballábas középpályásnak a szezon végén lejárt a szerződése a Honvédnál, így szabadon igazolható. Marco Rossi kispesti bajnokcsapatában Hidi kulcsembernek számított, így nem lenne meglepetés, ha Dunaszerdahelyre is követné az olasz trénert. A játékos iránt a Vasas és a Puskás Akadémia is érdeklődik.  (szz, fcdac.sk)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?