Atlétikai vb - Bolt csalódott, de már a 200 m-re összpontosít

Tegu |

<p>Mélységesen csalódott, hogy a kizárását eredményező rossz rajtja miatt nem volt esélye megvédeni világbajnoki címét 100 méteren, de most már a 200 méterre összpontosít Usain Bolt, a földkerekség leggyorsabb futója.</p>

A jamaicai sprinter a tegui vb vasárnapi döntőjében kiugrott, így egyből kizárták.
"Először is, szeretnék gratulálni győztes társamnak, Yohan Blake-nek, és azoknak is, akik érmet szereztek" - mondta egy nappal a történtek után Bolt. "Nagyszerűen éreztem magam a döntőt megelőző futamokon, és készen álltam a fináléra. Most már tovább kell lépnem, és a 200 méter pénteki selejtezőjére készülök. Aztán jöhet a 4x100-as váltó, és a többi verseny az idény hátralévő részében. Tudom, jó formában vagyok."
A vasárnapi kizárással Boltnak elszálltak a reményei az újabb triplázásra, vagyis hogy a 2008-as pekingi olimpiához és a 2009-es berlini vb-hez hasonlatosan 100-on, 200-on és a váltóval is aranyérmes legyen.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?