ÁTIGAZOLÁSOK

IRÁNY OROSZORSZÁG. Martin Škrteľ, a Trenčín labdarúgója hároméves szerződést írt alá az orosz bajnokságban szereplő Zenit Szentpétervárral. „Egy hete szólítottak meg a klub vezetői és gyorsan sikerült közös nevezőre jutnunk a feltételeket illetően. Kamil Čontofalský személyében szlovák csapattársam is lesz.

IRÁNY OROSZORSZÁG. Martin Škrteľ, a Trenčín labdarúgója hároméves szerződést írt alá az orosz bajnokságban szereplő Zenit Szentpétervárral. „Egy hete szólítottak meg a klub vezetői és gyorsan sikerült közös nevezőre jutnunk a feltételeket illetően. Kamil Čontofalský személyében szlovák csapattársam is lesz. Oroszországban sokkal színvonalasabb a bajnokság, mint nálunk, a Zenit az UEFA-kupában is érdekelt” – nyilatkozta a válogatott játékos. Csapattársa lesz a szintén szlovák Kamil Čontofalský.

MESZÁROŠ ÁTIGAZOLT. Véglegesen eldőlt, hogy Ľubomír Meszároš a görög Panionioszban folytatja pályafutását. A török Adanaspor egykori labdarúgója egyéves szerződést kötött új munkaadójával. Érdekes, hogy a görög csapatot Pecze Károly irányítja, és a keret tagja Mário Breška is, aki Púchovból érkezett. A szlovák csatárok feladata lesz a csapat támadójátékának megerősítése.

KOSTOLÁNI: BURGHAUSEN. Marek Kostoláni, a nyitraiak utánpótlás válogatott védője hároméves szerződést kötött a német labdarúgó Bundesliga II-ben szereplő Burghausen gárdájával. Kostoláni két előkészületi találkozón jó benyomást tett a klubvezetőkre és a német újságírókra. Érdekesség, hogy a szlovák játékosra Burghausenben nem hátvédként, hanem középpályásként számítanak.

„NEM FUTOK EL!” David Beckham, a Real Madrid angol labdarúgója ismét megerősítette, soha nem gondolt távozásra Spanyolországból. A tavalyi sikertelen idény után többször is felreppent a hír, hogy átigazol más csapatba, de ezt ő mindig cáfolta. „Még egy ilyen rossz szezon nem lehet. A Real neve fogalom a futballban, nem fogok egy balsiker után megfutamodni. Győzni jöttem a csapatba, s ezért mindent megteszek. Biztos vagyok benne, az idén kárpótoljuk majd szurkolóinkat.” – tette hozzá.

LAMPARD HOSSZABBĺTOTT. Frank Lampard öt évvel meghosszabbította szerződését az angol Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatánál. A 26 éves középpályás az egyesült államokbeli Seattle-ben írta alá a megállapodást, ahol a londoniak éppen felkészülési túrán vesznek részt. (tasr, sita, mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?