ÁTIGAZOLÁSOK

CRESPO: AC MILAN. A Chelsea egy évre kölcsönadta az argentin Hernán Crespót az olasz bajnok AC Milan labdarúgócsapatának. A londoni klub tavaly 16,8 millió fontért szerezte meg a világ-klasszis csatárt, de a következő idényben nem tart rá igényt, mivel nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

CRESPO: AC MILAN. A Chelsea egy évre kölcsönadta az argentin Hernán Crespót az olasz bajnok AC Milan labdarúgócsapatának. A londoni klub tavaly 16,8 millió fontért szerezte meg a világ-klasszis csatárt, de a következő idényben nem tart rá igényt, mivel nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Crespónak Milánóban sem lesz könnyű dolga a csapatba kerüléssel, hiszen a piros–feketéknek további három nagyszerű tá-madójuk van az ukrán Andrij Sevcsenko, az olasz Filippo Inzaghi és a dán Jon-Dahl Tomasson személyében. Crespo korábban több éven át játszott Olaszországban: megfordult már a Parmában, a Lazióban és az Internazionaléban is.

ZAGORAKISZ MÁR TÁRGYAL. Teodorosz Zagorakisz, az Európa-bajnok görög labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a spanyol élvonalba idén feljutott Levantéval tárgyal. A hír azért különösen érdekes, mert a július 4-én befejeződött kontinenstorna legjobbjának megválasztott futballista állítólag a hónap elején előszerződést kötött az olasz Bolognával. A 32 éves középpályás ingyen távozhat eddigi klubjától, az AEK Athéntól, mivel a súlyos anyagi gondokkal küzdő, mintegy 100 millió eurós adósságot felhalmozó egyesület felbontotta a kontraktust, miután a játékos lemondott követelésének feléről.

ETO’O AZ ÚJABB CÉLPONT. Tovább folytatja nyári játékosvadászatát az FC Barcelona labdarúgócsapata, melynek legújabb kiszemeltje Samuel Eto’o, a Real Mallorca kameruni csatára. Az 2003/ 2004-es szezon legjobb afrikai labdarúgója jelenleg a Real Madridé, így minden bizonnyal, nem lenne nehéz dolga Joan Laportának, a katalán klub elnökének, hiszen a fővárosiaknál így is túlkínálat van támadóposzton. Az átigazolási időszakban az egyesület már megszerezte a svéd Henrik Larssont, a portugál Decót, a francia Ludovic Giulyt, illetve a brazil Silvinhót és Juliano Bellettit.

KOSTOLÁNI BURGHAUSENBE TART. Marek Kostoláni, a II. ligás Nitra, valamint a 21 éven aluli válogatott játékosa, minden valószínűség szerint, a német másodosztályú Burghausen csapatához szerződik. A tehetséges labdarúgó ugyanis a napokban sikeres próbajátékon vett részt. A hírek szerint a megállapodáshoz már csak az hiányzik, hogy a két klub megállapodjon az átigazolási összegen. (mti, sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?