ÁTIGAZOLÁSI KÖRKÉP

Lemondott Dick Advocaat, a holland válogatott szövetségi kapitánya, aki azzal indokolta lépését, hogy szerződése lejártáig, azaz 2006-ig nem kapna megfelelő támogatást a munkájához.

Lemondott Dick Advocaat, a holland válogatott szövetségi kapitánya, aki azzal indokolta lépését, hogy szerződése lejártáig, azaz 2006-ig nem kapna megfelelő támogatást a munkájához.

Két évre kötelezte el magát az angol bajnokság élvonalában szereplő Middlesbrough csapatához az Eb-bronzérmes holland válogatott hátvédje, Michael Reiziger. A 69-szeres válogatott Reiziger korábban az Ajax és a Milan együttesét erősítette.

Glenn Hoddle, az angol válogatott korábbi szövetségi kapitánya is megkereste a Francia Labdarúgó-szövetséget azért, hogy a gallok nemzeti csapatát irányítsa. A 46 éves szakembernek szeptember óta nincs állása, mivel a gyenge bajnoki szereplés miatt a Tottenhamnél megköszönték a szolgálatait.

Közös megegyezés alapján az angol Chelsea csapata szerződést bontott veterán francia hátvédjével, Marcel Desaillyval. A 36 éves csillag – aki 116-szor ölthette magára a nemzeti mezt, s ezzel francia csúcstartó – visszatér hazájába, de csak később dönti el, hogy egyáltalán folytatja-e pályafutását.

Wayne Rooney csapata, az Everton 2009-ig szóló szerződés-ajánlatot nyújtott át a portugáliai Európa-bajnokság egyik felfedezettjének. A 18 éves futballista évente 2 millió fontot keresne.

A BL-győztes FC Porto válogatott hátvédje, Ricardo Carvalho azt nyilatkozta, hogy az idén vagy jövőre hátat fordít a portugál bajnokcsapatnak.

Arsene Wenger, az Arsenal együttesének francia trénere ajánlatot kapott a Német Labdarúgó-szövetségtől, hogy legyen a Nationalelf vezetőedzője.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?