Arne Wenger bizakodik

Pozsony. Ma négy mérkőzéssel befejeződnek a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmei. A Real Madrid és a Deportivo La Coruna már korábban biztosította helyét a negyeddöntőbe, s a Panathinaikosz is közel áll a továbbjutáshoz.

Nehéz feladat vár az Arsenalra (játékosai sötét nadrágban) Torinóban; az Öreg Hölgy ugyan már végzeteset botlott, de le akarja győzni az angolokat, mert szereti a svájci frankotTASR/EPA-felvétel A C-csoportban a százszázalékos Real Madrid már negyeddöntős. A Panathinaikosz a másik továbbjutó, ha nem kap ki a tartalékos Realtól. Az FC Porto csak akkor előzi meg görög vetélytársát, ha nyer a Sparta Praha ellen és a Panathinaikosz veszít otthonában. Az egymás elleni eredmények a portugáloknak kedveznek (Panathinaikosz-FC Porto 0:0, Porto-Panathinaikosz 2:1). A tavasszal gyengélkedő Sparta – mindhárom mérkőzését elvesztette (Panathinaikosz 0:2, 1:2, Real 0:3) - az FC Portót fogadja.

A MŰSOR - Panathinaikosz - Real Madrid, Sparta Praha - FC Porto.

1. Real Madrid 5 5 0 0 12:3 15

2. Panathinaikosz 5 2 1 2 5:6 7

3. FC Porto 5 1 1 3 3:5 4

4. Sparta Praha 5 1 0 4 4:10 3

A D-csoportból a Deportivo La Coruna már továbbjutott, a Juventus mindenképpen kiesett. Ha a Leverkusen és az Arsenal is nyer, akkor a német együttes folytathatja a negyeddöntőben, miután a La Corunával együtt hárman is tíz ponttal végeznek és az egymás elleni eredmények a spanyoloknak és a németeknek kedveznek.

Ha a Leverkusen és az Arsenal vereséget szenved, akkor a Juventusszal kiegészülve zárnak hárman azonos pontszámmal, ebben az összevetésben azonban az angolok a jobbak.

Ha a németek és az angolok is döntetlent érnek el, akkor a szigetországiak készülhetnek a negyeddöntőre, mert a németekkel szemben jobb az egymás elleni mérlegük.

Arséne Wenger, az Arsenal francia vezetőedzője bízik abban, hogy csapata megismétli a Manchester United 1999-es bravúrját, s megnyeri a Bajnokok Ligáját, a Premier League-et és az F.A. Kupát.

Az elmúlt hetek játéka megmutatta, mennyire eltökélt az együttesem – mondta a szakember. – Töretlenül hiszünk a triplázásban, miért is tennénk másképp?

A MŰSOR: Deportivo La Coruna–Bayer Leverkusen, Juventus–Arsenal.

1. La Coruna 5 3 1 1 6:3 10

2. Arsenal 5 2 1 2 8:7 7

3. Leverkusen 5 2 1 2 8:10 7

4. Juventus 5 1 1 3 6:8 4

Valamennyi mérkőzés 20.45 órakor kezdődik, a negyed- és elődöntők sorsolása pénteken lesz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?