Aranyosmaróton lesznek a KFC hazai meccsei

komáromi focisok
Komárom |

A komáromi futballklub több képviselőjét is megszólítottuk, az elmúlt idényről és az új szezonról egyaránt érdeklődve.

Baráth György, a KFC elnöke

„Szereplésünk mindenkit meglepett, engem is. A komáromi régió futballklubjai és Dél-Komárom sokat segítettek nekünk a bajnkikra való felkészülés során, amiért nagyon hálásak vagyunk. Dícséretet érdemelnek a fiúk, akiket a szorgalom, a kiváló állóképesség, a rendkívüli akarat és alázat jellemzett. Ez tette lehetővé, hogy az elsőtől az utolsó meccsig megtartották helyüket a tabella élén. Közben 80 éves lettem, ami a legnagyobb ajándék, és a Niké Ligába jutás életem legnagyobb élménye. A stadionépítés előre nem látható okokból kisebb csúszásba került, de a kivitelezők szerint év végéig befejeződik az építkezés. Az első élvonalbeli mérkőzéseinket Aranyosmaróton fogjuk játszani.

Radványi Miklós vezetőedző

„Életem legnagyobb sikerének érzem a feljutást. Mint edző mindig arra vágytam, hogy a csapat, amellyel dolgozom, érje el azt, amire képes, ami a játékosaimban van. És ez most sikerült. Örülök annak, hogy három évre bizalmat kaptam a klubvezetéstől, mert a siker nem születik gyorsan, csak sok-sok munkával. Már maga az a tény, hogy ilyen siker a klub létezése óta még nem történt, nagy életélmény nekem és mindenkinek, aki szereti a focit. Én köszönöm mindenkinek, aki ebben részt vállalt. Kevesen gondolták, hogy ez akkor történik meg, amikor egyetlen mérkőzést sem játszik a KFC Komáromban. Az élvonalban sokkal gyorsabb a játék, és a fiatal játékosaink mentalitásának is erősödni kell még. Tervezünk erősíteni is, Szlovákiában, Magyarországon és Csehországban is vannak kiszemeltjeink. 

Cséplő Gyula, csapatvezető

„ A 2017-es feljutás után a mostani csapat a legjobb minden tekintetben. A fiúk felnőttek a feladathoz. Az összetartozás érzése mindegyikükben benne van. A motivációjuk napról napra növekedett, ami meghozta gyümölcsét. Hálásak vagyunk Csallóközaranyosnak, Szentpéternek, Marcelházának, amelyek lehetővé tették számunkra az edzéseket futballpályáikon.

Saláta Kornél, a vezetedző aszisztense

„Először játékosként akartam segíteni a KFC-nek, két évadban ez sikerült, negyedikek és bronzérmesek lettünk akkor. Most a csapat felért a csúcsra, az élvonalban fog szerepelni. Nagyon örülök, és köszönöm a klubvezetésnek a bizalmat.

Martin Šimko csapatkapitány

Amióta Komáromban vagyok, fokozatosan javult a KFC játéka. Kialakult egy motiváló, családi szintű csapatszellem, amit nemcsak a munkában és a játékban találunk meg, hanem azon kívül is. Nagyon jó érzés, és a pályán növeli önbizalmunkat. Ezt a felfogást akarjuk kamatoztatni az élvonalban is.

Tóth Gábor, csatár

„Az idény előtt nem hiszem, hogy volt, aki azt gondolta, megszerezhetjük a bajnoki címet is. De amikor az első 8 meccset megnyertük, megnőtt az önbizalom, amit az is fokozott, hogy az őszi szezonban 7 pont előnnyel vezettünk az eperjesiek előtt. Tavasszal már nem ment minden úgy, mint karikacsapás, de végig megőriztük első helyünket a tabellán és bajnokok lettünk. Én nem voltam sokszor a kezdőben, de a Szlovák Kupa mérkőzésein Radványi vezetőedző bizalmat szavazott nekem, megvertük a DAC-ot és a nagymihályiakat is. Szeretnék még fejlődni, jobban kihasználni a gólhelyzeteimet, hogy többször lehessek a pályán.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?