Angol–olasz slágermérkőzések

Pozsony. Ebben az évben kedden és szerdán utoljára lépnek pályára a csapatok a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Ma és holnap este egyaránt négy mérkőzést bonyolítanak le.

Libor Sionko (balra) a prágai Sparta erősségei közé tartozik ČTK-felvétel A 2. csoportkör 2. fordulójában az olasz–angol párharcok ígérkeznek a legérdekesebbeknek. Az AS Roma a Szuper és UEFA Kupa-győztes FC Liverpoolt fogadja. A rómaiak a Venezia elleni 1:0-ás győzelemmel „melegítettek” a rangadóra, az angolok a Derby Countyt verték ugyanilyen minimális különbséggel.

Az Arsenal az egyre jobb formába lendülő Juventusszal találkozik. Az olaszok csak csütörtökön mutatkoztak be a BL második szakaszában (köd miatt kétszer kellett elhalasztani a mérkőzésüket) és 4:0-ra nyertek a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusen ellen. A hétvégi bajnoki fordulóban a Perugiát múlták felül 2:0-ra. A Premier League-ben a londoniak ugyanezt az eredményt érték el az Ipswich otthonában.

Újabb nehéz mérkőzés vár a cseh bajnokra. A Sparta a Real Madrid elleni hazai vereség (3:2) után tegnap délelőtt utazott Portóba. Jaroslav Hřebík edző: „Ha olyan lelkesen fogunk futballozni, mint két héttel ezelőtt, akkor nem marad el a pontszerzés. Ezúttal valamelyest változtatunk a taktikán, megerősítjük a védelmünket, s gyors kontrákkal próbálunk zavart kelteni.”

A MAI MŰSOR – C-CSOPORT: FC Porto–Sparta Praha, Real Madrid–Panathinaikosz Athén. D-CSOPORT: Arsenal–Juventus, Bayer Leverkusen–Deportivo La Coruna. Mind a négy összecsapás 20.45-kor rajtol.

u A 3. forduló visszavágóit rendezik kedden és csütörtökön a labdarúgó UEFA Kupában. A tét a legjobb 16 közé jutás. Kedden három találkozó lesz 18 órától: Roda Kerkrade–Girondins Bordeaux (az első meccsen 0:1), Lokomotiv Moszkva–Hapoel Tel-Aviv (1:2), Borussia Dortmund–FC Koppenhága (1:0). (MTI, zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?