Alonso marad az éllovas Leverkusennél

Xabi Alonso

A távozásáról szóló híresztelések ellenére a következő szezonban is Xabi Alonso lesz a német labdarúgó Bundesligában listavezető Bayer Leverkusen vezetőedzője.

„Ez a legmegfelelőbb hely a számomra a további fejlődéshez, ezért a válogatott szünetben eldöntöttem, hogy maradok” – jelentette ki pénteken a 42 éves spanyol tréner, akinek az irányításával a gyógyszergyáriak tízpontos előnnyel vezetik a bajnoki tabellát, és valamennyi sorozatot figyelembe véve, 38 meccs után még veretlenek a jelenlegi idényben.

A játékosként világ- és Európa-bajnok szakembert – akinek 2026-ig szól a szerződése – több olyan csapattal is hírbe hozták a közelmúltban, amelytől távozik a vezetőedző, így Szoboszlai Dominik együttesével, a Liverpoollal és a Bayern Münchennel is. Előbbit Jürgen Klopp, utóbbit pedig a szintén német Thomas Tuchel hagyja el a nyáron.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?