Alistáli hegemónia

<p>Nyárasd. A felnőtteket és az ifiket a nők követik a sorban a Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség elnökének vándorserlegéért zajló teremtorna-sorozatban. Szombaton a bajnoki mezőny hét csapata hatodszor méri össze a tudását a nyárasdi sportcsarnokban.</p>

ÚJ SZÓ-ELŐZETES

„A résztvevők számára való tekintettel az A csoportban három, a B csoportban négy alakulat csatázik a pontokért. Mindkét csoportból az első és a második helyezett kerül az elődöntőbe, a további három kollektíva pedig körmérkőzéses rendszerben játszik az 5–7. helyért. A B csoport 3. és 4. helyezettje a csoportmérkőzés eredményét nem viszi magával a rájátszásba. Ezúttal egy mérkőzés játékideje 15 perc szünet és térfélcsere nélkül” – tájékoztatott a versenykiírásban bekövetkezett változásokról Szerencsés Lajos, a területi futballszövetség titkára.

Az esélylatolgatások során a legtöbben a zsinórban háromszor győzedelmeskedő alistáliakat favorizálják. „A teremfocit a helyi alapiskola tornatermében gyakoroltuk, januárban pedig egy győrszentiváni tornán vettünk részt. Sajnos, sérülések és munkahelyi elfoglaltság miatt foghíjas kerettel utazunk Nyárasdra. Remélem, két játékosunk igazolványa péntekig elkészül, ellenkező esetben ők sem léphetnek pályára. Egyértelmű, hogy a riválisok is szeretnének már trónra kerülni. Mi a játék örömét tartjuk a legfontosabbnak, természetesen minden meccsünkön győzni akarunk” – fogalmazta meg elvárásait Zsemlye Dezső, a címvédő alistáliak csapatvezetője.

A győztes jutalma a vándorserleg, a csapatok oklevelet és focilabdát, a rendezvény legjobbjai (kapus, mezőnyjátékos, góllövő) pedig különdíjat kapnak a szervezőktől. A csallóközi női csapatok erőpróbája negyed tízkor rajtol el.

Csoportbeosztás – A csoport: Nový Život, Malé Dvorníky, Veľký Meder. B csoport: Dolný Štál, Holice na Ostrove, Baloň, Jahodná. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?