Alex Corretja is indul

Pozsony. Idén először ad otthont az új Nemzeti Teniszközpont a Tatra Banka Open férfi challenger tenisztornának. Meglepetésre az első számú hazai versenyző, Karol Kučera lemondta a részvételt. Döntését azzal indokolta, hogy számára már véget ért az idei versenyidény, és pihenni szeretne.

Pozsony. Idén először ad otthont az új Nemzeti Teniszközpont a Tatra Banka Open férfi challenger tenisztornának. Meglepetésre az első számú hazai versenyző, Karol Kučera lemondta a részvételt. Döntését azzal indokolta, hogy számára már véget ért az idei versenyidény, és pihenni szeretne. Rajta kívül az egész szlovák élmezőny képviselteti magát, és a szervezők lehetőséget adnak junior és ifjúsági korú játékosnak is. „Indul viszont Alex Corretja. Egyedüli feltételként, a tiszta pormentes szállodai szobát jelölte meg, mivel porallergiával küzd. „Kérte, ha lehetséges, csak kedden kelljen játszania, ezt sikerült teljesítenünk” – nyilatkozta a főtitkár.

Első kiemeltként a nemrég Sydneyben tornagyőztes koreai Li Hjung-tejk indul, másodikként Dominik Hrbatý, harmadikként pedig a svéd Robin Söderling. A meccsek két pályán zajlanak majd, a kiemelt mérkő-zések délután öt órakor kezdődnek. A szervezők játékkal is kedveskednek a kilátogatóknak, a belépőket a vasárnapi döntő után kisorsolják, a győztes értékes utazást nyer. (sd)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?