„Addig nem léphetek, míg a DAC ügye nincs lezárva”

Dunaszerdahely |

<p>Tárgyalt az FC Nitra tulajdonosaival, de azt mondja, ez csak egy lehetőség a sok közül. Állítja, ma ebben az országban nem probléma megvenni egy első vagy második ligás csapatot, de amíg Dunaszerdahelyen nem tisztázódik a jelenlegi csapat ügye, nem léphet. Világi Oszkárral beszélgettünk.</p>

 

Tavasszal arról beszélt, egy olyan futballcsapatot szeretne Dunaszerdahelyen, amelyre mindenki büszke lehet. Azóta sokan várják a konkrét lépéseit. Hol tart most a tervei megvalósításában?Látni kell, hogy Dunaszerdahelyen még nincs befejezve a jelenlegi DAC ügye. Létezik egy klub, amely perben áll a várossal azóta, hogy a város felszólította, szolgáltassa vissza a város tulajdonát képező ingatlanokat, köztük a stadiont. A jelenlegi tulajdonosok, Khashayar Mohseni és Antal Barnabás erre nem hajlandók. A DAC működik, játssza a mérkőzéseit a II. ligában. Én azt szeretném, hogy legyen egy olyan dunaszerdahelyi csapat, amely méltó a régi DAC-hoz, és hosszú távú, komoly szakmai munkával szeretne a nemzetközi porondra is kijutni. Ez a terv. De ezt nem lehet megvalósítani akkor, ha az első rész nem zárul le. A DAC jelenlegi tulajdonosaival nem tárgyalok. Ezt a DAC-ot nem lehet megvenni, mivel nem tiszta a gazdasági háttere, és megvan benne a kockázat, hogy 2-3 év múlva előkerül egy vagy több olyan ügy, amelynek komoly anyagi vetülete van. Ezt nem merem és nem is akarom bevállalni. A teljes interjút a szerdai Új Szó sport rovatában olvashatják! 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?