A végén sül el a kapanyél?

Komárom. A női röplabda Extraligában szombaton a 3. forduló mérkőzéseire került sor a 7.-10. helyért folyó csatározásban. A komáromi VC hazai pályán a kiesőjelöltek közül legjobban álló pozsonyi Forplastot fogadta. Két, valóban nagyon fiatal együttes mérte össze erejét.

Komárom. A női röplabda Extraligában szombaton a 3. forduló mérkőzéseire került sor a 7.-10. helyért folyó csatározásban. A komáromi VC hazai pályán a kiesőjelöltek közül legjobban álló pozsonyi Forplastot fogadta. Két, valóban nagyon fiatal együttes mérte össze erejét. A komáromi lányok ezen a mérkőzésen javuló formában röplabdáztak, de a győzelemhez ez sem volt elég, sima 0:3-as vereséget szenvedtek. A bennmaradásért folytatott harcban a Duna-partiak számára létfontosságú lesz a két hétvégi találkozó. Szombaton a kassaiakat fogadják, nekik még időben sikerült komoly erősítéseket szerezniük, ami már megmutatkozott az előző találkozókon, hiszen a pozsonyi Forplastot 3:0-ra legyőzték. A kelet-szlovákiaiak megmenekülése szinte már biztosra vehető. Vasárnap a nyitraiak elleni hazai mérkőzés már sokat elárulhat arról, hogy a komáromi lányoknak marad-e az esélyük a bennmaradásra. A tizedik, utolsó helyen végző együttes kiesik az Extraligából, a kilencediknek még van némi reménye az élvonalbeli szereplésre – az osztályozón javíthat. Pillanatnyilag a komáromiak azonos pontszámmal, egyetlen egy játszma előnnyel állnak a nyitraiak előtt. Egy hete azonban idegenben 3:0-ra kikaptak tőlük, így lépéshátrányba kerültek.

Vojtech Vajner, a komáromi VC edzője minden baljós előjel ellenére bízik az Extraliga megőrzésében. „Meg kellett szakítani a januári edzőtáborozást, annyi volt a beteg játékosunk. Kassán alig tudtam felállítani hat embert a pályára, így nem csoda, hogy kikaptunk. Elkerülhető lett volna a nyitraiak elleni kudarc, ha a lányok úgy küzdöttek volna a pályán, mint a Forplast ellen. Legutóbbi vereségünkért nem kell szégyenkeznünk, sokat javult a csapatjáték, kezd kikristályosodni az alaphatos. Én látom a javuló teljesítményünket, így azt mondom, a végén sül el a kapanyél.” (kg)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?