A továbbjutás küszöbén a San Antonio Spurs

<p>Az alapszakaszt legjobb mérleggel záró San Antonio Spurs saját közönsége előtt megnyerte a Dallas Mavericks elleni párharcának ötödik, szerdai mérkőzését, így egyetlen siker választja el a továbbjutástól az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első körében.</p>

A hazaiak kiváló csapatteljesítményüknek köszönhetik a győzelmet, ugyanis öten is tíz pont fölé jutottak. A Dallasnál ugyanakkor a harmadik meccs hőse, Vince Carter játszott ismét kiemelkedően, ő 28 pontot ért el és kilenc hárompontos kísérletéből hét célba talált, de ezúttal ez kevésnek bizonyult.    A 36 pontos Kyle Lowry vezette Toronto Raptors is egyetlen diadalra került a továbbjutástól azzal, hogy felülmúlta a vendég Brooklyn Nets gárdáját. A találkozó simának indult, a harmadik negyedben már 26 ponttal vezettek a hazaiak, de a tetemes előnyből mindössze kettőt sikerült megőrizniük a végső dudaszóig. A kanadai együttes - 2001 után - története során másodszor kerülhet a rájátszás második körébe.    A harmadik szerdai találkozón a Houston Rockets hazai pályán vívta ki a hatodik mérkőzést a Portland TrailBlazers ellen aratott tízpontos diadalával. NBA, rájátszás, főcsoport-negyeddöntők, 5. mérkőzések:Kelet:Toronto Raptors-Brooklyn Nets 115-113Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3-2 a Raptors javára. Nyugat:San Antonio Spurs-Dallas Mavericks 109-103Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3-2 a Spurs javára. Houston Rockets-Portland TrailBlazers 108-98Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3-2 a TrailBlazers javára. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?