A szenciek emberelőnyben győztek az eperjesiek ellen

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁSSzenc. Az első és harmadik helyezett, vagyis az eperjesi és szenci együttes csapott össze pénteken a II. labdarúgóliga hétvégi fordulójának nyitómérkőzésén (2:0).

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁS

Szenc. Az első és harmadik helyezett, vagyis az eperjesi és szenci együttes csapott össze pénteken a II. labdarúgóliga hétvégi fordulójának nyitómérkőzésén (2:0). Ehhez hozzá kell tenni, hogy a csapatok csupán két mérkőzés után álltak ezen a helyen, és még nagyon korai arról beszélni, hogy feljutásra esélyes együttesek találkoztak, de azért a forduló rangadója címet kiérdemelte a meccs.

Az élvonalból kieső csapat mindig komoly erőt jelent a II. ligában, ezt az eperjesiek is bizonyították, az SFM-nek pedig, úgy látszik, egy jó ellenfél kell, és akkor össze tudja kapni magát. Nem túlzás kijelenteni, hogy régen láttunk már ilyen jó iramú mérkőzést a Napfényes Tavak mellett, ráadásul a nézőszám is magasabb volt a megszokottnál, és a közönség hangulata is remek volt: tapsoltak, szurkoltak, kiabáltak, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Ezt persze betudhatjuk annak is, hogy turistaszezon lévén többen kilátogattak a stadionba, a szurkolókedv pedig egyenes arányban nőtt a nagy melegben elfogyasztott sörök számával, de nem kell mindenbe belekötni, izgalmas meccs volt, jó hangulattal, sok helyzettel, kiállítással, büntetővel. Mi kell még?

A szenciek 2:0-s győzelméhez egyvalami nagyon kellett: az emberelőny. Jól kezdtek a hazaiak, de aztán a vendégek úgy átvették az irányítást, hogy akár háromgólos előnyt is begyűjthettek volna még az első félidőben. A döntő momentum az 52. percben jött, amikor Peter Petráš, az eperjesiek kapitánya a tizenhatoson belül elkaszálta Orolínt, ami büntetőt és kiállítást ért. A tizenegyest Hlavatovič magabiztosan értékesítette, nem sokkal később pedig Ujčík beállította a végeredményt. A piros lap után már nem volt kérdéses a hazai győzelem, a vendégcsapat csak árnyéka volt korábbi önmagának.

„A kiállítás volt számunkra a fordulópont, onnantól már a mi akaratunk érvényesült” – értékelt a fontos siker után Marián Tibenský, a szenciek edzője. (hp)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?