A Spartak is befejezte

Nagyszombat. Nem sikerült kiharcolnia a továbbjutást a nagyszombati együttesnek a Koprivnica ellen a labdarúgó UEFA Intertoto-kupa 3. fordulójában. A múlt heti, idegenbeli 0:0-ás döntetlen után bármilyen arányú győzelem a Trnava továbblépését jelenthette volna. Nagyon görcsösen kezdtek a hazaiak, és a 16.

Nagyszombat. Nem sikerült kiharcolnia a továbbjutást a nagyszombati együttesnek a Koprivnica ellen a labdarúgó UEFA Intertoto-kupa 3. fordulójában. A múlt heti, idegenbeli 0:0-ás döntetlen után bármilyen arányú győzelem a Trnava továbblépését jelenthette volna. Nagyon görcsösen kezdtek a hazaiak, és a 16. percben, a védelem hibáját kihasználva Ferencina szerzett vezetést a horvátoknak. Tovább szenvedett a Spartak, Guc a 29. pecben már két gólra növelte a vendégek előnyét. Jókor jött a szünet a hazaiaknak. A második félidőre egészen más csapat futott ki a pályára. Beszorították ellenfelüket a hazaiak, a levegőben lógott a gól. Nem is kellett rá sokat várni, a 49. percben Kožuch bevette Lisjak kapuját. Tovább támadott a Trnava és Ujlaky révén kilenc perccel később egyenlített. A mérkőzés hátralévő részében már szilárdabban állt a horvát védelem, és a végső döntetlen az ő továbbjutásukat jelentette.

TRNAVA–KOPRIVNICA 2:2 (0:2), gólszerzők: Kožuch (49.), Ujlaky (58.), ill. Ferencina (16.), Guc (29.), játékvezető: Gvardisz (orosz), 5000 néző.

TOVÁBBI EREDMÉNYEK: Dinamo Minszk–Lille 2:2 (az első találkozón 1:2) – továbjutott a Lille, Dortmund–Genk 1:2 (1:0) – Genk, Esbjerg–FK Vetra 4:0 (1:1) – Esbjerg, Roda Kerkrade–Liberec 1:1 hosszabbítás után (0:1) – Liberec, Szpartak Moszkva–Villarreal 2:2 (0:1) – Villarreal, Vardar Szkopje–Schalke 1:2 (0:5) – Schalke, OFK Belgrád–Tampere 1:0 (0:0) – Belgrád, Hamburg– FC Thun 3:1 (2:2) – Hamburg, Cork City–FC Nantes 1:1 (1:3) – Nantes, Atletico Madrid–Zlín 0:2 (4:2) – Atletico, Leiria–Jaroszlavl 2:1 (4:1) – Leiria.

A következő forduló párosítása: Esbjerg–Schalke, A. Madrid–OFK Belgrád, Leiria–Genk, Hamburg–Villarreal, Lille–Koprivnica, Liberec–FC Nantes. (kr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?