A Senica elnöke szerint ideje feljebb lépni

Senica |

<p>Második évét tölti a labdarúgó Corgoň Ligában a Senica gárdája, a csapatnál az előző évi sikerekre szeretnének alapozni.</p>

„A második évünket töltjük a legjobbak között. Hegymászói hasonlattal élve most a nyolcezres csúcsot kell megmásznunk, miután tavaly megépítettük a tábort a hegy tövében. Remélem, hogy csak magasabbra jutunk, a költségvetésünk 1,5 millió euró” – jelentette ki Viktor Blažek, a klub elnöke az új idény előtt.
A klub stadionját felújították, kicserélték a gyepszőnyeget, valamint komoly játékosmozgás történt – tizenöten távoztak, tizenketten pedig érkeztek. Az új focisták közül Juraj Piroskától, Tomáš Strnadtól és a holland Stef Wijlaarstól várják, hogy vezéregyéniségek legyenek, míg Tomáš Vrťo, Jiří Homola, Andrej Hesek, vagy Kim Taehyung már nem tagja a csapatnak. Tomáš Kóňa a Spartától, Szegedi Róbert pedig Brünnből érkezett vendégjátékra.
„Sok az új játékos, ezért több előkészületi meccset kellett játszanunk a felkészülési időszakban. Több focistának is meg kellett találnom az ideális posztját. Nehezen tudom most felmérni, hogy a tabella melyik régióiban mozgunk majd az idény folyamán, a csapat állandóan fejlődik – egy jó gárda sem áll össze egy hónap alatt” – nyilatkozta Stanislav Griga vezetőedző.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?