A Puskás Arénában fogadja a Juventust és a Barcelonát az FTC

Puskás Aréna

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) engedélyezte, hogy a Ferencváros a Puskás Arénában játssza le a Juventus és a Barcelona elleni hazai mérkőzését a Bajnokok Ligája csoportkörében.

A zöld-fehér klub honlapján megjelent keddi hír szerint kérelemmel fordultak az UEFA-hoz, hogy a három hazai meccs közül a másodikat és a harmadikat a Puskás Arénában rendezhessék meg. Az európai szövetség kedvező döntést hozott az ügyben, így november 4-én a Juventust, december 2-án pedig az FC Barcelonát a Puskás Arénában fogadja Szerhij Rebrov együttese

A Dinamo Kijev elleni összecsapás október 28-án a Groupama Arénában lesz.

A jegyértékesítésről az FTC később ad tájékoztatást - áll a fradi.hu-n. Az UEFA döntése értelmében az égisze alá tartozó mérkőzéseken a stadionok legfeljebb harmincszázalékos kihasználtsággal fogadhatnak nézőket.

A Ferencváros 25, míg a magyar csapat 11 év után szerepel ismét a legrangosabb európai kupasorozat főtábláján.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?