A Monacói Nagydíj nemzetközi sajtóvisszhangja

<p>A nemzetközi sajtó főként Nico Rosbergnek, a Mercedes pilótájának a szerencsés diadalát taglalta a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíj másnapján, a német pilóta ugyanis elsősorban annak köszönhette sikerét, hogy harmadikként célba érő csapattársát, a futam nagyobb részében vezető brit Lewis Hamiltont a hajrában egy biztonsági autós szakasz közben kihívták kerékcserére.</p>

Spanyolország: El País:"A Mercedes szabotálta a sztárját. A csapat hülyesége Hamiltonnak a győzelembe került, és diadalhoz juttatta Rosberget."    ABC:"A Mercedes tönkretette Hamiltont. Ilyen váratlan fordulatra ritkán akad példa az F1-ben. A brit pilóta sikere már biztosnak tűnt, de mivel csapata elszámította magát, végül Rosberg ünnepelhetett."    La Vanguardia:"A Mercedes rászedte Hamiltont. Egy érthetetlen hiba meggátolta a britet a győzelemben."    Marca:"A Mercedes jól megérdemelt győzelmet lopott el első számú pilótájától. A megmagyarázhatatlan boxkiállás sikerhez segítette Rosberget." Franciaország: Le Figaro:"Ez a hercegségi futam mély nyomokat hagyhat hátra a Mercedesnél. Ezúttal nem a két pilóta, hanem Hamilton és a csapat között támadt viszály. Ez a hiba nem is jöhetett volna rosszabbkor, Hamilton ugyanis néhány napja hosszabbította meg a szerződését az istállóval."    L'Equipe:"Hamilton olyan futamot futott, amilyet kívánt magának, tökéletesen uralta a mezőnyt. Senki sem tudta elvenni tőle a győzelmet, csak a saját csapata, amely elárulta őt."    Olaszország:Corriere della Sera:"Megsemmisítő manőver azoktól, akik azt hitték, hogy minden az ellenőrzésük alatt van."    La Repubblica:"Hamilton űrhajója egy matematikai probléma miatt romlott el."    Németország: Bild:"Elszúrták a stratégiát! Rosberg a Mercedes hibájából nyert, Hamilton méltósággal viselte a csapat által ellopott győzelmet."    Frankfurter Allgemeine Zeitung:"Rosberg egy számítási hiba révén győzte le Hamiltont. Egy unalmas nagydíj elképesztő fináléja." 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?